| clauclau_6191 a întrebat:

Pentru fete : carei faza cu fostul sau cel care la-ti iubit de tot spuneti cat de mult la-ti iubit si n-o sa mai fie altu ca el, explicatim si mi-e ca eu nu inteleg? sunt combinat cu o fata si mi-a spus chestia asta azi cu fostul..., si eu ce sa-i fac daca m-a luat asa? sa discut cu ea, sa imi spuna ca sunt gelos mai stiu eu ce, ma lipsesc eu ma gandesc sa nu mai ii raspund la tel, astept raspunsuri...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i si tu ca toate fostele iti provoaca indigestii. S-o prinde ea cumva.

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Toate fetele patesc asa cand se indragostesc pentru prima data.Asa am patit si euhee hee Acum imi dau seama ca orice fost e in trecut si prezentul trebuie trait.Iti garantez ca daca tu o sa o iubesti mult si o sa o protejezi o sa-l uite imediat.
Eu, una, am reusitwinking

| Bacemi a răspuns:

Trebuie sa intelegi situatia asta si sa nu faci presiuni asupra ei. E normal sa pluteasca in aer fostul un timp. Daca o castigi iti garantez ca il va uita. Depinde cum esti tu. Trebuie sa fii atent cu ea si sa incerci sa nu o superi. Mereu e o problema cu fostul. Nu e asa usor sa te implici intr-o relatie dupa ce pui capat unei relatii. E de inteles. Si eu ma implic foarte greu dupa o despartire mai proaspata. Lucrul acesta nu e valabil doar la fete. E valabil la ceri care cu adevarat iubesc. E normal sa suferi dupa ce te desparti de o persoana alaturi de care ti-ai facut inainte planuri. Incearca sa o intelegi daca e un pic mai rece dar totodata fa-o sa aiba incredere in tine si demonstreaza-i ca meriti. Nu fa scene de gelozie ca nu are nici un rost.

| Cryssy a răspuns:

Buna. Poate pentru ca l-a iubit foarte mult si l-a iubit cu adevarat. Prima dragoste adevarata nu prea se uita. Mi se pare foarte aiurea comportamentul ei. Nu stiu, adica nu ar trebui sa il bage pe fostul in discutie pentru a-ti spune ce ar vrea de la tine sau cum ar vrea sa te porti cu ea. Eu nu spun chestia asta legata de fostul pentru ca as minti. Singura persoana pe care am iubit-o si o iubesc cu adevarat este iubitul meu actual. happy Poate ar trebui sa vorbesti serios cu prietena ta si sa iti spuna ce vrea de la tine. happy

| georgiana a răspuns:

Prima iubire nu se uita niciodata, dar atunci cand incepi o noua relatie nu-l implici pe fostul, mai ales daca sunteti la inceput.

| Antonimu a răspuns:

Da-i frate papucii... nu merita, ar trebui sa-i fie rusine, niciodata nu discuta cu actualul iubit despre fostul iubit ca va duce la despartire. in locul tau ii ziceam : aaa, da?! atunci du-te la el si stai cu el, pe mine lasa-ma in pace sa imi vad de viata mea.

Răspuns utilizator avertizat
| Bubble a răspuns:

Invata romana.
l-ati.

| Bubble a răspuns:

Meditez si pe gratis.
Totusi. e lb romanahappy

| clauclau_6191 explică:

Bubble iti dau 100euro ma meditezi u?

| tremuriciiuliana a răspuns:

Pai eu cred ca trebuie sa vb cu ea pe lamurite pentru ca ar trebui ea sa-si puna un semn de intrebare pentru ca in acelasi timp te amageste atat pe tine cat si pe ea ea poate nusi da seama dar ar trebui sa se intrebe daca nu il mai iubeste pe fostul. bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow, asta cu adevarat o problema pentru fete!
Nu ii mai raspunde la telefon, dar nici sms sa nu-i scrii ca oricum nu intelege big grin

| hamangiu a răspuns:

Poate te-a pus la punct. Ca sa stii cam cat valorezi pentru ea. Ca sa nu-ti faci iluzii. Poate ca esti doar o solutie de circumstanta (citeste: temporara) pana gaseste ceva mai potrivit pentru ea. Daca mi-ar spune o fata asa ceva, eu as intra la banuieli: ori e nehotarata, ori...