Nu este vina partenerilor! Este cunoscuta aceasta situatie cu mult inaintea cercetarilor tale!
Di3tri : da, de acord sunt unele. Orgasmul mai intii pleaca din subconstiinta si apoi fizic. Daca chiar il doresti sa-l atingi nu trebuie sa fii rigida ca nu simti nimic.
Eu din cate stiu aici ar trebui barbatii/baietii sa tina mai mult ca sa ajunga fetele la orgasm. fetele ajung greu la orgasm. asa ca barbatul trebuie stie cum sa "conduca". plus ca o gramada termin inaintea fetei. asa ca...
Daca am specificat ca e pentru fete si tot ce vad sunt baieti care se introduc total paralel, ar fi culmea sa fie ca la supermarket. E ca la piata.
E vorba de un anumit fel de orgasm, adica vaginal. O faceti sa para atat de simplu
Nu cred ca e vina nici unuia, doar ca e ff greu de obtinut. Cred ca solutia e sa nu te gandesti la nimic altceva
Și una și cealaltă, dar nu cred că e ceva general valabil. Diferă de la caz la caz...
Este vina partenerei Majoitatea stau ca scandurile in pat si nu inteleg ca trebuie sa se modeleze si ele dupa partener