Nu este vina partenerilor! Este cunoscuta aceasta situatie cu mult inaintea cercetarilor tale!
Di3tri : da, de acord sunt unele. Orgasmul mai intii pleaca din subconstiinta si apoi fizic. Daca chiar il doresti sa-l atingi nu trebuie sa fii rigida ca nu simti nimic.
Eu din cate stiu aici ar trebui barbatii/baietii sa tina mai mult ca sa ajunga fetele la orgasm. fetele ajung greu la orgasm. asa ca barbatul trebuie stie cum sa "conduca". plus ca o gramada termin inaintea fetei. asa ca...
Daca am specificat ca e pentru fete si tot ce vad sunt baieti care se introduc total paralel, ar fi culmea sa fie ca la supermarket. E ca la piata.
E vorba de un anumit fel de orgasm, adica vaginal. O faceti sa para atat de simplu
Nu cred ca e vina nici unuia, doar ca e ff greu de obtinut. Cred ca solutia e sa nu te gandesti la nimic altceva
Și una și cealaltă, dar nu cred că e ceva general valabil. Diferă de la caz la caz...
Este vina partenerei Majoitatea stau ca scandurile in pat si nu inteleg ca trebuie sa se modeleze si ele dupa partener
Anonim519 întreabă: