| Tigrilă a întrebat:

Pentru fete:Ce ati face daca pentru o zi ati fi baiat happy? stiu ca a mai fost un gen de astfel de intrebare da raspuneti sincerbatting eyelashes

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as testa puterea fizica.

| Mjdolhfi a răspuns:

Sincer? m-as imprieteni cu baiatul de care imi place si l-as intreba diferite lucruri [ce ii place, ce parere are despre minebig grin]

| irina20 a răspuns:

Sincer, eu m-as masturba, sa "vad" eu ce si cum...

| anna_7069 a răspuns:

Poi`. as vrea sa vad daca un baiat stie sa iubeasca. happy Si... cred ca mi-as face prietena iar dupa o ora as insela`o, sa vad ceea ce simt baietii cand ne inseala.:d si. cam atathappy

| vyolycy a răspuns:

Pai in primul rand as incerca sa adopt gandirea unui baiat pentru o zi, dupa care as f**** de as rupe.doar ce se poate, si "mi-as face un prieten nou"pe iubitu meu si prietenii nostri sa vad km ce fac ei cand sunt numei ei, numai baieti, as bea asa ca intre baietilaughing. si can atat

| marla a răspuns:

As incerca sa gandesc ca ei, sa ii inteleg odata! big grin

| NuConteazaNumeleee a răspuns:

Eu una as vrea sa ma ''reincarnez'' pentru o zi in iubitul meu sa vad si eu ce are in cap, ce simte, ce gandeste, ce ar face daca o fata i'ar face avansuritongue

| stresu a răspuns:

Numai o zi e timp foarte scurt si intrebarile astea cu paralele "ce ai face daca?" arata ca nici fetele, nici baietii nu cunosc absolut deloc sexul celuilalt. Pariu ca nu ati face niciunul sex sau ar iesi dubios pentru ca one night stand cand nici nu stii sa iti folosesti noua sexualitate...cam greut.
Primeaza stereotipuri de genul "fetele cauta un prost cu bani", iar baietii cat mai multe gauri accesibile. Nici noi nu suntem tocatoare de bani, ca unele chiar avem ceva mandrie, nici baietii pungi de testosteron care baga la colt tot ce prind. Suntem oameni si atat.
Eu in schimb cred ca as asista la discutiile intre tipi care mi se par chiar fascinante, pacat ca unii se abtin cand sunt in preajma, as testa piata muncii sa vad daca e la fel de greu sa te angajezi si ca tip si ca tipa, m-as vedea cu prietenii si am rade copios si as inceia totul cu o bauta pe cinste (sper eu in care sa am rezistenta mai mare la alcool). E o zi frate, nu ai cand sa faci prea multetongue

| un copil:x a răspuns:

Chiar as vrea sa fi pentru o zi baiat, deoarece vreau sa vad cum gandesc.Niciodata nu am inteles baietiioh go on.Si ce as face? Pai ce le place baietilor sa faca cel mai mult.as f**elaughing)

| nobody_9468 a răspuns:

Uhh... ce n-as face?laughing
Ar fi ceva ca-n filmelaughing. Cu siguranta sexula va face parte din actiunile mele, vreeau sa vad de ce pentru ei reprezinta asa mare "chestie" sexulhee hee.

Bafta.

| RainBow_2697 a răspuns:

I`as trege`o unei fetelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as fi in pielea ta pentru o zi as face multe. Dar tu ce ai face daca ai fi fata pentru o zi?

| NeverTheLess a răspuns:

Vaiii straight face Visu' meu de'o viata laughing Sa-i bat pe toti rolling on the floor

| Butterfly_6865 a răspuns:

Poii ...Sincer?
Cred ca sexlaughing Sa vad cum se simte un baiat cand face sexlaughing)))))

Întrebări similare