| Catalion a întrebat:

Pentru fete. Ce calitati va place sa aiba un baiat cu care ati vrea sa fiti?

36 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

In primul rand sa nu fie fals si sa aiba talente de cuceritor pentru ca aceasta masca ii va cadea foarte repede. Este primul motiv pentru care refuz un baiat. Apoi, in al doilea rand, tin foarte mult ca el sa nu fi avut mai mult de o iubita inaintea mea, sa aiba principii de viata asemanatoare cu mine si sa ii placa sa se implice social. Sa nu injure, sa nu ma bata, sa aiba demnitate si fermitate in idei. In rest... accept orice calitate/defect.

In friendzone intra baietii pe care ii apreciez foarte mult pentru ceea ce sunt, dar care insa nu sunt ceea ce caut din punct de vedere al unei relatii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AdelinaC):

Cam greu sa gasesti unul care sa fi avut doar o iubita inaintea ta si este si mai greu sa stabilesti acest lucru. Mai bine sa fie sincer sa iti spuna uite am avut 10, decat sa te minta doar sa iti fie pe plac din punctul asta de vedere.

Rar gasesti in ziua de azi un baiat sau o fata care sa fi avut doar un partener. totusi sunt curios de unde ai ales pe "1". daca sunt 2 nu il mai bagi in seama? laughing

| Catalion explică (pentru AdelinaC):

Si daca a mai avut mai mult de o iubita inaintea ta, de exemplu 2? Pe langa asta, Doamne fereste sa dai peste unul care are nesimtirea sa ridice mana la o femeie.

| AdelinaC a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu

| AdelinaC a răspuns (pentru Catalion):

Treaba lui, sa ramana cu alea

Nu ma mint, pentru ca atunci cand se da un baiat la mine ii dau de inteles ca vreau unul cu experienta, iar dupa ce zice adevarul il refuz. Daca minte doar ca sa se dea interesant, treaba lui.

Esti fanatica religioasa cumva?

Ce smechera. laughing

Nu, chiar nu are legatura cu religia.

Pai si atunci care ar fi problema daca a avut mai multe? observ ca ai zis ca si minti ca sa vezi daca aa avut sau nu. deci care e scopul final?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai degreaba aiurea decat smechera. imagineazati urmatoarea chestie, daca ea minte ca vrea unu experimentat si el pleaca pentru ca nu se crede destul de bun pentru ea, ea ce face? isi da seama ca facut o prostie si se pune in genunchi si isi cere scuze? aiurea

Conform religiei ar trebui sa iertam trecutul unei persoane si sa punem inceput nou. Eu insa nu pot face asa.

Deci te oftica faptul ca a fost cu altcineva? de asta nu ai acorda o sansa unuia care a fost cu 2 fete?

Fiecare cu,, piticii" lui laughing. Asta e modul meu de a ma comporta

Spune-mi totusi inca ceva. daca tu il minti ca vrei expert si el se ridica si pleaca pentru ca nu se crede destul de bun pentru tine, ce faci? fugi dupa el si ii spui ca l-ai mintit? cum crezi ca s-ar simti?

Stiu. Oricum cum il vrea ea, nu il gaseste decat daca e virgin, dar nici asa, pentru ca faptul de a fi virgin nu inseamna ca nu ai avut mai multe relatii, cam greu. dar in fine e alegerea ei, cand il gaseste sa ne anunte si pe noi, dar cred ca atunci nici n-o sa mai avem cont pe TPU laughing

Daca e mica sa zicem la 14 ani mai are sanse sa gaseasca unul vigin.

| LadyDy01 a răspuns:

1. atent
2. afectuos
3. simtul umorului
4. hotarat
5. sa fie un amant perfect
6. generos
7. respectuos
8. situatie financiara buna
9. inteligent
10. … il las pe el sa-si manisfeste o calitate, sa ma surprinda!

| RAY a răspuns (pentru LadyDy01):

Pentru toate astea tu ce oferi?

| RAY a răspuns (pentru LadyDy01):

Fetele nu stiu ce vor,crezi ca stim ce vrem? cand ti foame ai manca orice,cand nu ti foame ai pretenții la mancare,fetele sunt atrase de baieti rai care nu sunt asa cum spun ele din contra sunt al naibi de vagabonzi,fetelor le plac baieti frumosi,inalti, care au calitati de alfa adica care nu sunt obsedati, disperati dupa ele si le considera obiecte atat, ghici unde ajungi ca baiat cuminte? in freindzone da acolo ajungi rapid, multa bafta

| LoveSleep a răspuns (pentru LadyDy01):

Cam multe pretenții.

| Doub a răspuns:

Deştept.

| T0T a răspuns (pentru Doub):

Degeaba e deștept dacă e nesimțit și nu are caracter. Caracterul este de multe ori chiar mai important decât deșteptăciunea.

| Doub a răspuns (pentru T0T):

Când am spus deştept, nu m-am referit doar la nivelul de cunoştinţe, ci la felul în care se comportă în anumite situaţii.
Deşi da, se poate spune că ai cumva dreptate.

| T0T a răspuns (pentru Doub):

Poate fi deștept și să profite de tine, poate fi deștept și să umble cu mai multe să își trăiască viața, poate fi deștept și să nu te respecte. Caracterul îl fac să se comporte într-un anumit mod, un om deștept poate fi și foarte rău și să își folosească capul dar nu în bine și mai nasol e să întâlnești așa ceva.

| Doub a răspuns (pentru T0T):

Mda, bine zis.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu stiu... ceva gen Brad pitt in Troia happy

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Bani, case, masini

| Dorotheea21 a răspuns:

Doamne, cate prostii... laughing
"Situatie financiara buna", e o "calitate"? laughing))
Sa ma adore, si daca imi place cum o face, cu aceasta unica, "calitate", i le educ eu pe restul: ordonat, punctual, generos, romantic, etc, cum vreau. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie un baiat simplu, dar cu calitati deosebite, sa aiba un suflet bun si simtul umorului si bineinteles sa ma atraga si din punct de vedere fizic.

Un om simplu, cu calitati deosebite, nu mai este un om simplu... E un om deosebit, pentru ca suntem definiti de catre calitatile noastre. Zic si eu...

Zici bine.

| CristinaSNC a răspuns:

Vreau doar sa fie sincer si fidel.

| RIze1KDE1LuNA a răspuns (pentru CristinaSNC):

Clar, eu sunt ala pe care il vrei!

| CristinaSNC a răspuns (pentru RIze1KDE1LuNA):

Nu cred ca exista ceea ce vreau eu.