Este mai dureros ca un băiat să te mintă un băiat spunându-ţi că te iubeşte şi să nu fie adevărat.
Dacă te consideră o prietenă,îţi spune adevărul,dar când spune că te iubeşte,deja îţi pune în joc vorbele, sentimentate ş.a.m.d.
Şi din ce am văzut eu cu fiecare zi/În calitate de fată, băieţii se rezumă doar la a se folosi de o fată pentru a-şi satisface plăcerile personale.Nu toţi,deoarece mai există şi băieţi cu suflete nobile ce cunosc fete profitoare şi ajung la renumita replică,ce le place lor enorm TOATE FETELE SUNT LA FEL.
Dar şi fetele pot să spună acelaşi lucru despre băieţi,că sunt nişte idioţi lipsiţi de scrupule,care gândesc doar cu organele genitale.
Aşadar,nu trebuie să marginalizăm,ci doar să tratăm lucrurile ca atare.
Fiecare să primească ce merită.
Bine ar fi,dacă băieţii lipsiţi de inhibiţii ar găsi fete de moravuri uşoare,pentru a nu răni sensibilitatea oricărei fete şi fetele nobile să găsească băieţi drăguţi, educaţi şi cu bun-simţ.
Astfel, toată lumea ar fi împăcată.
Părerea mea...
Depinde de baietii,daca sunt de aia cocalari/smekeri (curvari/badboy's) atunci nu,doar formele ii atrag, daca sunt de aia mai sensibilosi etc atunci da, vad mai mult de "forme"
Touche, baietii de obicei cauta cea mai frumoasa, dotata, sexy, senzuala fata.Din pacate chestia asta persista si la varste mai inaintate(vezi Irinel Columbeanu sau Tantareanu sau vestitul cuplu al zilelor noastre:ea 20 el 40+).
Mai sunt si exceptii de baietii care cauta fata care se le placa lor si nu pun pret pe ambalaj si pot sa isi imagineze peisajul din ansamblu si cum s-ar schimba o fata in mai bine; rari dar nu disparuti.
Dar sa nu fim total ipocriti si voi fetelor cautati ceva la fel.Nu prea v-as putea vedea cu un tip 1.50 gras si urat oricat de inteligent sau de bine s-ar comporta cu voi.
Si voi cautati ce cautam noi, o persoana draguta, care sa va trateze bine si sa va iubeasca neconditionat.
Noi baietii suntem mai directi si spunem ca vrem ceva frumos, voi asteptati sa vina acel tip care va place voua si restul baietilor care vin ii alungati cu batul.
Si fetele si baietii cauta aceeasi chestie numai ca se pare ca locuim in parti diferite si nu ne gasim decat prea tarziu.
Cel mai dureros pentru mine e sa imi spuna ca ma iubeste si sa nu fie adevarat. asta cred ca e cel mai dureros lucru pentru orice fata.o sa iti dau un citat si sa imi spui cum ti se pare:
Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face…
Sti ce doare mai tare sa-l auzi pe acel baiat mintind o alta
fata cu asta
raulrealmadrid întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: