| AnonimDD a întrebat:

*Pentru fete* Ce vrea o fata de la un baiat? Prefera un sportiv smecher de nota 6 sau un destept mai sensibil de nota 10 (nu tocilar)? Sunt curios FUNDA*

Răspuns Câştigător
| Cynthia13 a răspuns:

Salut! Cred ca cel mai bine este intre ei.Nu trebuie sa fie chiar asa smecher, dar nici foarte destept.Eu prefer un baiat de treaba,cu simtul umorului,care sa dea doada si de inteligenta(nu tocilarlaughing ).
Acum depinde si de alte fet,de ceea ce isi doresc ele.Mie acum imi place de un baiat:e o fire mai rebela,are simtul umorului, este calm, e si destept(nu are 10 pe linie, ce doamne), si stie sa se comporte cu mine. Sper ca te-am ajutathappy.

4 răspunsuri:
| Lullabies a răspuns:

Undeva intre cei doi. Sa aiba si putina smecherie, dar cu toate astea sa fie si destept...

| mutty a răspuns:

Anonim DD care ...crd ca vine de la Daniel Dob****ste, tu unde te gasesti?

| liz23 a răspuns:

Gusturile sunt diferite,dar eu zic ca prefera baiatul care o va face sa zambesca,cu care are ce vorbi, care ii ofera atentie si care stie sa se poarte, indiferent de nota din catalog.

| PussicatDolls a răspuns:

Nu e bine sa ai langa tine un filozof laughing Sa iti vorbeasca toata ziua despre razboaie laughing Dar nici un sportiv de nota 6 sa-ti vorbeasca toata ziua despre cum a aparat in penalty sau cum a dat un gooool laughing Eu zic ca e bine intre, cum spune si Cynthia13 love struck Sa fie si destept sa poti schimba 2 vorbe cu el, da` sa fie smecher sa te poti mandri cu el happy Eu una asa cred ca e mai bine. happy Sper ca te-am ajutat.E bine sa fi si sensibil cateodata si mai smecheras happy Ma intelegi, nu? oh go on
Ok happy Succes! Pa`Pa! happy