| pitbull60 a întrebat:

Pentru fete! Cum ati dori voi sa fie un baiat ca sa il placeti, ce v-ati dori de la el, cum sa se comporte? Lasand la o parte povestile cu Fat-Frumos.Doar spuneti cum v-ati dori sa fie in viziunea voastra baiatul "perfect".

Răspuns Câştigător
| alylove15 a răspuns:

Poi cam asa :
Caracterul: sociabil,iubitor,sincer,vorbaret(ca sa avem ce sa discutam),amuzant,fidel.
Fizic: sa fie frumos, sa il placa mai multe fete pentru ca cu cat acel baiat are mai multe admiratoare o fata o sa fie mai interesata sa il cucereasca.
Ar trebui sa se comporte frumos, sa fie detul de nebunatic adica sa nu te poti plictisi cu el.

11 răspunsuri:
| Barbiiie95 a răspuns:

Cred ca aspectul fizic nu conteaza in totalitate, sa spunem doar 30% deoarece este mai important caracterul, felul in care se comporta cu tine. Funda?

| Acadeeeaa a răspuns:

Sa se aranjeze( freza, parfumat)
Sa fie curathappy
Sa vorbeasca frumos
Sa nu scuipe cand e cu mine.

| Maothecat a răspuns:

Sa nu fie obsedat de corpul tau.adica atunci cand esti in fata blocului sau pe strada sa se apuce sa puna mana pe fund sau pe sani, sa stie sa ma aprecieze cu defecte si calitati. sa fie atent cu mine.adica atunci cand iesim in oras si suntem mai multi el sa te tina de mana dar sa fie in rand cu ceilalti baieti si tu sa te izbesti de oameni si cel mai important sa nu ma faca in toate felurile, sa ma respecte.Deasemenea sa ma iubeasca

| nekokami a răspuns:

In primul rand curat, bun in pat(foarte important!)si intelegator.fizicul e irelevant.(se zice ca dragostea orbeste tongue)atata timp cat nu e repulsiv big grin

| angelmiki a răspuns:

Amabil; romantic, cu suflet bun, sa ii placa animalele, intelegator. poate sa fie si frumos dar nu este obligatoriu. sincer.curios.glumet,curajos, de incredere. fidel. lista asta nu are final pentru ca orcine ne dorim baiatu perfect dar el nu exista dar un baiat minunat ar fi acela care isi cunoaste si recunoaste defectele

| marria_7862 a răspuns:

Sa nu fie gelos, dar nici prea ingaduitor ca asta inseamna ca ii este indiferent de ce fac, de ce fel ma comport, sa fie respectuos, intelegator, rabdator, sincer.

| deyna10 a răspuns:

In pprimul rand... trebuie sa nu ii fie rusine s aisi exprime sentimentele. Baiatul perfect variaza de la fata la fata, dar esentialul este sa fie tandru, sa stie sa ii ofere dragoste, dar sa nu exagereze, si la randul ei fata te va iubii asa cum iti doresti, dar respectandu-ti intimitatea happy funda daca te-am ajutat plz big grin

| biancaa_3285 a răspuns:

Iubitor, simpatic, dragut, frumos, cu ochi caprui sau albastri, culoarea parului nu conteaza, nici inaltimea
cel mai important lucru e sa ma iubeasca mult mult de tot
asa ar fi baiatul perfect pentru mine

| alessia_7383 a răspuns:

Intre 15-23 de ani visam la fat frumos. brunet ochi negri inalt. un corp frumos insa acum baiatul perfect pentru mine e acel baiat care stie sa ma faca sa zambesc care sa ma inteleaga acel baiat care e langa mine atunci cand am nevoie si nu ma lasa atunci cand imi este mai greu.acel baiat care sa imi ofere dragostea lui neconditionat si sa ma respecte.

| Emma97 a răspuns:

Sa stie sa ofere iubire in primul rand nu sa isi bata joc...
sa fie intelegator, sociabil si sa ai cu cine iesi in lume:d

| aliosha_1951 a răspuns:

Am gasit un citat pe net care exprima exact viziunea mea pentru baiatul perfect : - iubeste baiatul care iti spune ca esti frumoasa, nu sexy …iubeste baiatul care te suna inapoi chiar si atunci cand tu ii ichizi telefonul in nas…care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind…care te saruta pe frunte…care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjata…caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit…care in prezenta prietenilor te ia de mana…care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos este sa te aiba…iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste…si probabil te va iubi mereu! Cred ca ati inteles... :X