Sunt impresionata de felul in care gandesti.Cu siguranta o sa-i cuceresti inima.Astfel de baieti ca tine nu prea mai exista desi fetele si-ar dori.Mi-ar placea ca baiatul pe care il plac(in secret)sa ma surprinda cu un pupic pe obraz.e foarte frumos din partea ta.Succes!
Pai eu cred ca e ca o tehnica din filmele alea d dragoste dar e ceva deosebit.imi place ca nu esti ca ceilalti baieti care daca ar vrea sa impresioneze o fata ar saruta-o si nu ca tine un pupic mic pe obraz.imi place ideea si daca as fi in postura fetei mi.ar place deoarece m-ai impresionasper ca e reusit raspunsul:*
Buna...Ce dragut:X
Cred ca as fi impresionata...e frumii tare sa te trezesti cu un pupic pe obraz atunci cand intrebi o persoana ce crede despre tine:X
Sincera sa fiu as fi confuza si nu as intelege ce crezi pana la urma despre mine. Cea mai buna metoda e sarutul. Dar bineinteles asta e parerea mea.
Probabil ca as raspunde cu acelasi dar-un pupic p obraz-sh as spune ca e reciprok;*-*****
Eu cred ca chestia asta ar insemna ca vreau sa ne cunoastem mai bine si daca este sa avem poate si o relatie...f f buna ideea. E sincer as fi impresionanta .