| Sfarsit...de...inceput....:)) a întrebat:

Pentru fete:Cum este prima data cand aveti relatii intime? Va doare?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, nu am avut pana acum relatii intime dar din cate stiu depinde de fiecare fata in parte si de cum o trateaza baiatul, cat e de tandru si iubitor cu ea...nu cred ca e o durere propru -zisa, oricum e un moment special in viata fiecarei fete si nu se uita niciodata, durerea nu e chiar asa mare, sau se poate sa nu fie deloc, depinde...

1 răspuns:
| romeo78 a răspuns:

Bubu, problema pe care o pui nu se adreseaza numai fetelor. De durut prima data doare si pe un baiat si pe o fata. Problema tine cu cine o face prima data. Daca, in cazul tau o vei face cu un baiat neexperimentat sau experimentata si grabit, te va durea rau de tot. Daca el este in schimb experimentat, rabdator, vei simti putina durere, dar tot va fi in regula. Unei fete virgine, vaginul este dur, neelastic, iar daca el se grabeste, tu fiind prima data nu vei avea suficient timp sa te exciti, iar prin excitare si vaginul tau sa se relaxeze si sa devina mai elastic. In rest totul depinde si de psihic. Cat de pregatita esti pentru primul act, cata incredere ai in el si locul unde o faceti. Pentru ca daca o faceti la unul din voi acasa si sunteti sub presiune timpului ca vin parintii acasa sa te astepti la un mare esec. Un act sexual daca nu stii sa compune din trei parti: preludiu, ludiul si postludiu. Si toate au o mare influ-
enta la primul act. Oricum succes si penetrare usoara.