Nu conteaza daca e virgin sau nu!
In principiu cred ca toti am prefera de fapt ca persoana iubita sa fie virgina, dar la baieti e foarte rar asa ceva si gasesti numai la cei de 17-18 ani maxim!
Pentru mine nu conteaza...
conteaza doar sa fie baiat bun, intelegator si sa nu ma faca sa sufar si sa ma iubeasca
Daca ar fi un baiat oarecare, nu cred ca ar conta. L-as respecta doar pentru ceea ce este nu pentru virginitatea lui... Dar daca baiatul ar fi iubitul meu, as prefera sa nu mai fie.Pt ca daca eu voi fi prima femeie din viata lui, la un moment dat v-a avea curiozitatea de a o face cu altcineva.
Tot aia e, mi-e total irelevant statutul sexual al partenerului. Oricum cred ca as prefera sa nu fie; nu mi-as lua responsabilitatea sa il "invat" eu ca cel mai probabil ar avea ce sa ma injure ceva ani mai tarziu. Sunt total paralela la capitolul barbati. Daca nu mi se deseneaza... bad!
La mine conteaza daca mai e virgin (. Ce dreaku el si`o trage cu altele si cu mine ce face?Si daca mi-ar spune ca numai e virgin imi cautam altu.
Virginitatea lui demonstreaza ca nu e un nestiutor ca majoritatea baietilor, inseamna ca e constient si ca nu alearga dupa fiecare fata ca sa o aiba in pat... Dar mai rar .
Asta nu prea conteaza si in fond nici un baiat nu merita o fata virgina langa el pentru ca in cele mai multe cazuri nici "el" nu a fost!
00Andreea008 întreabă: