| Narfundo a întrebat:

Pentru fete: Cum ti-ar place sa fi agatata"sedusa? Spuneti-mi tot ce va vine in cap. Locuri unde v-ar place, moduri de salut, gesturi, priviri. Dau vestitul fundoi.

Răspuns Câştigător
| pwp a răspuns:

Mie nu imi place sa fiu ''agatata''
mai ales cu remarca''ce faci gagica? ''

bye-bye

11 răspunsuri:
| KitTY_2644 a răspuns:

Hm. frumoasa intrebare. nu prea sunt genul cel romanitic. dar mi-ar placea ca sa fie la cinema. in loc de film sa ruleze un filmulet cu poze de ale mele. apoi "el" sa-mi daruiasca un bughet de trandafiri rosii si sa-mi zica ca ma iubeste. ar fi super.) [DA fuNdOi!]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moduri de salut:
ce faci fa? *ragaie*
gesturi *face strident din maini in apropierea penisului*
priviri:
*se uita crucis fix la alunita de pe frunte*

| membrugirl2010 a răspuns:

Sa ma cheme undeva, sa ne vedem, sa vorbim, sa ne aruncam priviri, si dupa sa ma sarute usor...happy
vestitul fundoibatting eyelashes?

| NebunaDupaRobert a răspuns:

Poi mie mi-ar placea sa fiu sedusa de un baiat in felul urmator :sa imi arate ca stie sa se comporte cu fetele, sa imi spuna in fiecare zi ce simte pentru mine, sa fie romantic, sa ma iubesca mult, sa fie un gentlmen, si miar place ca sa ma scoata la un suc, film, plimbare romantica, plimbare in parc. cam atat, succes. fundita?:*:X

| MiUtZaA a răspuns:

Pai de obicei in cazul meu a fost asa: veneau mai multi prieteni la mine si la fratemeu( erau prieteni luibig grin), ne uitam la film, se uita foarte frumos la mine( eu doar cu coada ochiuluilaughing ). De multe ori mie nu imi placea filmu acela si mergeam in alta camera si ma uitam la TV. Venea la mine vorbeam, radeam si apoi ma saruta (eram singuri in camera) crede-ma e ff frumosss day dreaming laughing. ADIK mie imi place asabatting eyelashes
Daca mai vrei detalii in particular imi trimiti un msj sau imi dai add ( nebunatyka_4 ) :*

| Pralină a răspuns:

Loktongueoi sa mergem intr-un loc dragut:X linistit numa noi 2! Adica sa nu fie nimeni ce sa se hoolbe la noihypnotizedde exemplu la un suclove struck sau intr-un parc ar fi dragut nu la scoala sau altundeva>:p.

Cum sa fiu sedusa?tongueoi nu vorbesc in numele tuturor dar mie mi-ar placea un baiat amuzant care ma face sa rad.big grinlaughinggen,, bad boy"b-)dar nu vreau criminali.Sa fie tare la,, scoarta"b-) si dulche la,, intrerior"love struck

Salut:Aici nu cer nimic special vreau sa fie el insusilove struck

Priviri:imi plac cele putin mai insistente ca sa imi dau singura seama daca ma place sau nubatting eyelashesbig grinimi place si trasu cu ochiu`winking

Gesturi:ii urasssc pe cei care te mangaie ca pe un catzelush>:psi pe cei care fac asta numa din pur egou; sa fie vazuti cu cineva.Imi place tare mult atunci cand intr-un loc singuri stam unu langa altu sa puna usor mana dupa caplove strucksau cand radem sa fi zis o gluma cevalaughing asa rapid si un pic fara sa simta ar fi PERFECTlove struck

Deci iubesc cand face un baiat asa cu minelove struck
Atunci eu simt cu adevarat ca ma placeeelove struckdaca nu face asa atunci pentru mine e FAKE! Asta e parearea meatongueBafta!

| Ирина19 a răspuns:

Mi-ar placea sa-mi ofere cit mai multa atentie, sa ma ajute cand e necesar, sa ma invite la un suc, la o plimbare, sa-mi daruie ceva frumos, chiar si o ciocolata, o floare, sa discutam despre teme interesante, de viata.Sa-mi zica uneori ca sunt draguta, ca-i place felul meu de a fi.Cam atat happy

| viatadecacatt a răspuns:

La strand, eu stau linistita pe sezlong si el ma stropeste cu putina apa:"uuups, scuze din greseala!laughingapropo ma numesc X, incantat!"(zambind frumos). apoi ma invita in apa, ma intreaba daca stiu sa inot, ii spun ca nu, ma ia in brate si ma"invata" day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa o intrebi despre ea sa nu o lasi singura sa ii faci cadouri sa o atinci pe fund sa te uiti in ochii ei sper sa te ajute funda?

| Narfundo explică:

Anonimlaughing ti-as da funda dar esti doar anonim.nu are rost

| pwp a răspuns:

Mersi pentru funda love struck