@Bubulina, aia au murit cand fetele au inceput sa se uite mai intai la ce masina conduci si abia apoi la... altceva.
Shin.
Poi sta aproape toata ziua la mine, numai e nevoie sa vb la tel sau pe mess, imi fc surprize placute, imi da afaturi, e alaturi de mine cand mi-e rau sau sunt suparata, imi sp de 1000de ori p zi ca ma iub...multe gesturi din care reiese ca ma iub
Mie nu imi mai arata...simt eu asa, uneori...idea e ca realizez ca nu poate trai fara mine, stiu ca este gelos dar asta nu inseamna neaparat ca ma iubeste...in primii trei ani eram sigura ca ma iubeste:simteam, o vedeam in ochii lui, in gesturi, in priviri...acum sincer simt mai rar.Cred ca sunt eu mai mult cea care nu poate fara el daca realizez aceste lucruri si tot mai stau...
Ii dau dreptate lui shin...tot din vina fetelor interesate nu mai exista baieti care sa-si arate iubirea prin cadouri, flori etc...
Pur si simplu e afectuos, foarte atent, nu cumva sa ma supere cu ceva, imi aminteste mereu cat de norocos e ca ma are alaturi de el
Iubirea nu se arata prin diverse cadouri (multe si scumpe). Sa fie si un floare luata de undeva de pe strada sau pur si simplu un desen facut de el, un pix (orice!), atata timp cat e dat din suflet. Cam asta conteaza!
Vorbeste la telefon in fiecare zi cu tine, abia asteapta sa te vada iti spune mereu ca te iubeste iti face multe daruri, face ori si ce, te strange mereu in bratze si iti spune ca te iubeste, se comporta frum cu tine.etc
Prin felul lui cum se comporta cu mine...imi mai trimite sms`uri dulci...si imi spune zilnic TE IUBESC :X
Io zic ca depinde de relatie... poate tipu nu este romantic... daca te respecta si vorbeste frumos.nu e nevoie k intr. o saptamana u sa devii o gradina botanica...sa te ingrasi 3 kilograme de la bomboane sau sa se blokeze telefonul.:*:*
Cum mi-ar arata mie un barbat ca ma iubeste...pai mie imi plac imbratisarile, pupaturile zgomotoase la orice ora din zi sau noapte sa ma respecte, adica sa nu inceapa cu pipaieli din alea pe care nu le suport, mai ales cand sunt si altii de fata; da, imi plac si florile, mai ales trandafirii, dar nu am pretentia sa-mi cumpere zilnic ceva(desi nu m-as supara ); sa-l vad ca e fericit cu mine, ca si el se simte bine in compania mea, ori asta e usor de observat la o persoana; mi-ar placea sa pot discuta cu el despre orice, cate-n luna si stele, la randul lui sa aiba incredere in mine sa-mi zica daca ceva il macina sau daca ceva il deranjeaza la mine.Nu m-as supara, poate are dreptate.Ar fi frumos sa mergem undeva, la munte, intr-o cabana din aia rustica, sa fim numai noi doi si focul :X. Mi-ar mai arata ca ma iubeste suportandu-mi toanele si iesirile(cu totii avem din astea), unii la primul "conflict" dau bir cu fugitii. Daca ne-am certat sa mai faca si el primul pas spre impacare, nu-i nicio rusine sau umilinta, doar e cu cea pe care o iubeste, chiar daca nu el a gresit, ci ea...