| AraabMuzik a întrebat:

Pentru fete. Daca a'ti avea 18 ani a'ti fi cu un baiat de 15?

20 răspunsuri:
| b3bitsa a răspuns:

Nu. laughing ar fi penibil, mai ales cand fata e mai mare si la ani, cat si la inaltime!

| Liviuuuuu a răspuns (pentru b3bitsa):

Erm, depinde cum arata baiatul la varsta lui+ ca o fata de 18 ani nu e neaparat mai inalta ca si unul de 15tongue

| b3bitsa a răspuns (pentru Liviuuuuu):

Depinde, eu mi-am exprimat parerea. Acum nu toate fetele sunt la fel, dar in mare e cum zic eu! happy

Pai da, daca e un,, coptilas" prostut si scund = 0% chance

| b3bitsa a răspuns (pentru Liviuuuuu):

laughing Vezi. la 18 ani gandesti altfel, nu ca si cand esti de 15!winking Iti trebuie altceva. acum hai sa nu facem chat!

Exact, hai facem chat altundevalaughing

| AraabMuzik explică (pentru b3bitsa):

Ma refer baiatul sa arate bine si sa fie destul de matur, varsta vreau sa stiu daca conteaza pentru voi.

| b3bitsa a răspuns (pentru AraabMuzik):

Da poa' sa arate cat de bine. nu stiu! Nu m-as baga cu din astia mai mici ca mine straight face

| JustDoIt456 a răspuns:

Nu

| Bogdan1212 a răspuns:

Asculta la un baiat! Noi cand simtim ce simtim pentru voi chiar daca sunteti mai mari cu 2 sau 3 ani noi credem ca avem santze si de fiecare data ascultati prietenele voastre care ele zic categoric nu si ne zdrobiti inima fara scrupule nici macar nu o ziceti frumosziceti gen ''Jet sau Marsh''

| Liviuuuuu a răspuns (pentru Bogdan1212):

Ai dreptate frate, respect

| badgirl22 a răspuns (pentru Bogdan1212):

Pai daca voi aveti minte de copil si visati inca la messi sau ronaldo, normal ca nu aveti nicio sansa. cat timp fetee se maturizeaza psihic si fizic mai devreme decat baietii, de ce sa fii cu un copil de 15 ani cand poti sa fii cu un baiat de 18-19 ani?!

| AraabMuzik explică (pentru badgirl22):

Nu toti viseaza la messi si ronaldo etc., si nu ma refer ca sunt genul de baiat prea copilaros, adica asta nu prea as putea sa o spun eu, prefer sa ma caracterizeze altcineva, si fetele nu se maturizeaza psihic mai devreme decat baietii, cel putin nu toate.Eu ma refeream doar daca v'ar rusina ca el sa fie mai mic ca varsta, chiar daca el e inalt si matur etc.

| ℓσνє a răspuns:

Nu.

| BEmanuel87 a răspuns:

Se scrie legat "ati". Si cand vei avea 18 ani poti sa le intrebi. Cat timp ai 15... e putin penibil.

| Sturlubel a răspuns:

Depinde, daca-l iubesti cu adevarat, DA!

| anda1234 a răspuns:

Nu

| Rabella4you a răspuns:

Nici eu. Daca ar avea vreo 17.

| Rabella4you a răspuns:

Nu

| Colasiea a răspuns:

Sincer, nu