Nu. ar fi penibil, mai ales cand fata e mai mare si la ani, cat si la inaltime!
Ma refer baiatul sa arate bine si sa fie destul de matur, varsta vreau sa stiu daca conteaza pentru voi.
Da poa' sa arate cat de bine. nu stiu! Nu m-as baga cu din astia mai mici ca mine
Asculta la un baiat! Noi cand simtim ce simtim pentru voi chiar daca sunteti mai mari cu 2 sau 3 ani noi credem ca avem santze si de fiecare data ascultati prietenele voastre care ele zic categoric nu si ne zdrobiti inima fara scrupule nici macar nu o ziceti frumosziceti gen ''Jet sau Marsh''
Ai dreptate frate, respect
Pai daca voi aveti minte de copil si visati inca la messi sau ronaldo, normal ca nu aveti nicio sansa. cat timp fetee se maturizeaza psihic si fizic mai devreme decat baietii, de ce sa fii cu un copil de 15 ani cand poti sa fii cu un baiat de 18-19 ani?!
Nu toti viseaza la messi si ronaldo etc., si nu ma refer ca sunt genul de baiat prea copilaros, adica asta nu prea as putea sa o spun eu, prefer sa ma caracterizeze altcineva, si fetele nu se maturizeaza psihic mai devreme decat baietii, cel putin nu toate.Eu ma refeream doar daca v'ar rusina ca el sa fie mai mic ca varsta, chiar daca el e inalt si matur etc.
Se scrie legat "ati". Si cand vei avea 18 ani poti sa le intrebi. Cat timp ai 15... e putin penibil.