Suntem aici... dar sincer un baiat ca asta nu cred ca exista in toata lumea... ar fi prea perfect sau cel mult ar tine-o asa la inceput dar dupa aceea totul o sa devina o rutina si obositor pentru el si nu o sa mai fie la fel fiindca perfectiunea nu exista desi e frumos sa visezi la fat-frumos din basme si iti zic, fete sunt, doar deschide bine ochi si o sa le vezi
Da, barbat ce exista momentan in visurile multor fete.
Ceri, dar in schimb ce vei da? Nu-i nevoie numai sa il gasesti pe acel barbat, este nevoie de mult mai mult. Iti va placea de acea persoana chiar si daca va avea numai jumatate din lucrurile spuse. Lucruri de genul, comportamentul pe care persoana iubita il adora, se invata in timp. Lucrurile trebuie luate pas cu pas, oricat de mici ar fi ele. Nu este nevoie numai de o persoana, ci in iubire mereu de 2!
Era o vorba "ca sa fii iubit, fii demn de iubire ". Hai, asigura-te de asta mai intai. Daca ar fi sa scriu eu lista cu ce "caut" la "acel" baiat, sunt sigura ca nu s-ar apropia nimeni de mine. Dar s-ar gasi unul care sa incerce.
Sigur il vei gasi! Exact acolo sa il cauti, unde ai zis chiar tu, la sfarsitul textului descris de tine:in basme!
E un text foarte frumos si sincer orice fata si-ar dori sa aiba asemenea prieten insa tot ce trebuie sa faci este sa dai dovada de acele lucruri scrise mai sus! De asemenea fetelor nu le place sa fie presate, le trebuie timp si rabdare sa cunoasca un baiat!
Iti pot da un sfat insa incearca sa iti faci inainte de a avea o iubita, o prietena sau chiar mai multi prieteni! Cu ajutorul lor nu numai ca vei ajunge mai usor sa cunosti lume noua, vei deveni intr-un fel mai popular si vei avea ocazia sa intalnesti mai multe pesroane de care intr-un final te poti indragosti!
Sa ai grija doar sa nu pari ceea ce nu esti in fata unei fete! Asta nu`i va placea, sa incepi sa te lauzi cu ceea ce nu e adevarat!
Pentru a implini tot ceea ce scrie mai sus e nevoie sa fi si cel mai bun prieten al iubitei tale!
Succes!
Auuuuuuuuuu:X:X oricum nu cred ca exista. toate astea le vedem in persoana iubita la inceput dar cu timpul lucrurile se schimba pakat. da mai sunt persoane din astea cu aceste calitaty dar srt mai rar si unde cauty tu sigur nu gasesty. cu timpul ai sa gasesty pe cineva cu care sa impartasesty aceste lucrury trebuie doar sa ai incredere si sa nu renunti niciodata la ce vrei tu cu adevarat. fundita?
Geniala descrierea asta. Sincer, eu cred ca exista si felul asta de baiat. Imi place sa cred ca am unul chiar langa mine. Am citit povestioara ta si m.am regasit in unele propozitii. Bafta
Eu sunt aici dar esti prea visatoarea dar ai sperante mai cauta pe net mult succes:*
Mdaaa... pentru cine nu a inteles, si sunteti, sunt baiat
Asa cum am spus la inceput ma aseman cu CEL descris...