Ce sa faca?:O
Poi nu m`a batut mama si ma bate un puta d`asta?
Next logik
Bv fetelor:X
Bună!
Vai de mama lui...
Cred că la nervii pe care i-aş fi avut, ar fi fost de mult în stare de inconştienţă. L-aş fi deformat şi fizic, şi psihic.
1. I-aş fi dat una în organele genitale.
2. I-aş fi dat un pumn în stomac.
3."Fostul meu prieten este un gay.Stai liniştit dragule, eu chiar te înţeleg şi cunosc pe cineva cu care vrei să faci cunoştinţă!".
4. Să dea mama dracu să te mai văd în faţa ochilor, că vei regreta că m-ai cunoscut.Asta dacă nu regreţi deja.
Bye!:*
Nu as permite adica cu ce drept sa dea in mine nu da mama si da el nu se poate.adica cine e el o fo el gagiu dar nu se ajunge asa departe
Nu as mai sta cu el nici sa imi dai bani... eu nici sa am o casnicie si copii nu stau cu un tip care sa dea in mine...
Daca eu am meritato si daca il iubesc f. mult nu as face nimic, dar daca eu nu am meritato eu i-as intoarce inapoi si mas duce de la el.
Ligic ca il lovesc si eu ce sa stau sa ma loveasca el ca il ia mama lu dracu
Daca ar exista vreun motiv sa incerce sa ma atinga l-as atinge si eu pe el In mod normal nu ar indrazni sa imi faca rau, dar daca da atunci jocul asta se poate juca in doi
Sa faca asta daca ii este cald cu dintii in gura! Nu a dat nimeni in mine nici macar cu o palma, si sa faca el asta? Pai atat ii trebuie, ca nu cred ca ma controlez si il iau la palme!
Dany_Daniel_1998 întreabă: