Nu cred că cineva întreg la dovleac ar întreba aşa ceva, nici fată nici băiat! Se pate întâmpla de ambele părţi în funcţie de anumite conjucturi! La un chef, într-o vacanţă etc.Deci aici nu mai este vorba de ( să te întrebe) aici intervine liberul albitru, faci ce şţimţi pe moment!
Nu! pune-te in situatia asta si gandeste-te ce ai raspunde tu. Daca raspunzi cu "da" atunci ai o problema
Eu nu văd problema. Există prezervative.
Nu mai gandesc neaparat la o eventuala boala, ma gandesc ca daca unul necunoscut iti pune o astfel de intrebare are o problema la mansarda, cine stie ce-ti face in dormitor? nu poti avea incredere totala in cunoscuti, cu atat mai putin in necunoscuti
Dacă un băiat atractiv m-ar întreba asta, ar deveni, pentru mine, un sac de gunoi plin cu cadavre în descompunere.Cu alte cuvinte, nu ar mai fi deloc atractiv.Ba mai mult, se va alege şi cu o flegmă între ochi.
Cred că ai greșit zona, dacă te interesează fizica cuantică.
Nu-mi vine să cred, chiar nimeni nu ar accepta? Unii plătesc profesioniste pentru asta și văd că nimeni de pe aici nu acceptă gratis, interesant. Sau poate sunteți pudici. Bine, știu că e plin de copii pe aici, dar bănuiesc că se mai găsesc și adolescenți/adulți pe aici.
Dar hai sa-ti spun ceva.Stii,in corpul uman, mai exact in capul ala gol al tau, ar trebui sa existe niste celule numite Neuroni.Ai auzit de asa ceva? Presupun ca nu din moment ce duci lipsa de creier.
Dar sa-ti mai pun o intrebare: ai auzit vreodata de cuvantul,, Demnitate" si ce presupune aceasta? Haide mai ce naiba, tie sigur iti lipseste din vocabular si din personalitate.
E strict problema ta, oricine ai fi tu, daca ai accepta sau nu.Pana la urma fiecare cu viata lui.
Tocmai,adolescentii ar fi cei mai predispusi sa raspunda afirmativ la o asemenea intrebare, dar nu si cei care au mandrie si respect de sine.
Adulti zici? Pai daca un adult s-ar pune la mintea ta, cu siguranta ar fi catalogat ca fiind, ca si tine de altfel, un om lipsit de moralitate si creier.
Sexul nu e prioritatea in viata.Persoanele ca tine ne fac de ras tara si induc copiilor astfel de idei eronate.
Respect pentru cei care au dat un raspuns veritabil, cat despre tine, PROVOCI DEZGUST!
Eram doar curios, știu că există diferențe între masculi și femele în specia umană. Citisem un studiu făcut într-o universitate și concluzia era nostimă.
Vroiam să văd dacă aceeași situație e și pe TPU, dar TPU e prea plin de copii pentru a fi reprezentativ, așa că am întrebat și pe un forum cu mai puțini copii.
Concluzia din studiu e următoarea, dacă te interesează: cam jumătate din băieți și fete au acceptat să iasă la o întâlnire cu un străin. Nicio fată nu a acceptat propunerea sexuală. 75% din băieți au acceptat propunerea sexuală. Practic, mai mulți băieți au acceptat sexul decât să iasă la o întâlnire.
Eu personal aș accepta dacă o fată atrăgătoare mi-ar propune o partidă de sex și e doar problema mea. Nu văd de ce te indispune chestia asta. Bine, știu că nu se va întâmpla. Tu poate ai ajuns pe un plan superior de existență în care necesitățile corpului sunt irelevante, dar eu nu. Știu că femelele sunt mai pudice în ipocrizia lor, ca și cum ele nu au nevoi sexuale. Chestia e că știu și motivele, așa că nu are rost să fiu misogin.
Masculi si femele? Am impresia ca ne cataloghezi drept animale.
Pentru cultura ta generala,avand in vedere ca suntem fiinte rationale,se spune barbati si femei.
Studiile nu sunt deloc relevante. Oamenii de stiinta si psihologii in loc sa fac un studiu care sa ajute omenirea,isi pierd timpul cu totul felul de idiotenii de genu.
Femeile sunt pudice in ipocrizia lor? Ma faci sa rad,copile! Femeile usoare nu sunt deloc pudice,iar cele care se ascund dupa deget nu fac decat sa-si arate si mai mult prostia si disponibilitatea.
Nu-mi spui mie ca hopa top,vine una la tine, pitipoanca veritabila(pentru ca numai una de genu ar face o astfel de propunere) sa-ti propuna tie sa faceti sex, asa, pe strada. Fara nici macar un,, buna!" sau sa faceti macar cunostinta.Pai cu siguranta aia e nimfomana si tu obsedat.
Dar hai sa o luam si pe alta parte. Daca tot zici ca ai accepta, sa presupunem ca ai prietena, o vei insela cu o oarecare fara sa-ti pese ca vei regreta mai tarziu cand ea va afla?
Nu e vorba de nici un plan susperior de existenta.Toti intretitem relatii sexuale, pentru ca este o necesitate si o placere, iar cine spune ca nu, e ipocrit.Dar, nu trebuie sa facem din asta o obsesie.Asta inseamna prostitutie gratuita!
Nu contesta raspunsurile celorlalti pentru ca te inseli.
Unii mai au si demnitate si in primul rand respect de sine.O fata, in special, ar trebui sa raspunda categoric nu.Si stii de ce? Baietii se pot culca cu cate fete vor, in orice circumstante si vor fi considerati macho, pe cand fetele ar fi catalogate drept curve.Inteles?
Baietii sunt liberi sa ia ce decizie vor, fetele vor fi mereu criticate, orice ar face.
De aceea noi suntem cele mai predispuse la suferinta pentru ca voi v-ati culca cu oricine.Mi-e scarba de asa ceva, sincer.
Bineinteles ca vei spune ca sunt frustrata si mai stiu eu ce jigniri, dar nu-mi pasa.Nu ma consider frustrata doar pentru simplu fapt ca urasc asemenea situatii.Si sa fim sinceri, nici voua, baietilor, nu v-ar conveni sa fiti inselati.
Dar eu nu ma cert,eu doar explic persoanelor debile mental cum
sta treaba.
Ideea principala e ca aceasta persoana crede orice studiu amarat facut de psihologi tampiti,lipsiti de ocupatie.
Sunt fete intre fete si baieti intre baieti.N-o sa avem niciodata ocazia sa asistam la o,, gandire universala". Sunt si baieti care ar spune,, nu" si fete care ar spune,, da", intelegi?
Dar tu sigur intelegi ca esti fata desteapta :*
Il am in lista de mess pe tipul ce a pus intrebarea...deci o sa incerc sa nu jignesc pe nimeni de data asta:))
Normal ca eu iti tin tie partea adica poate avea de a-face cu faptul ca sunt mai pudica din fire ori cu orgoliul meu de neclintit ce constituie mare parte din respectful ce mi-l port.
Iar cat despre faza cu "psihologi tampiti, lipsiti de educatie"...cine a spus neaparat ca ei au facut acele teste pe cont propriu (fara sa fie cineva in spatele lor) pentru a informa si nu dezinforma hah?
Trebuie sa stii sa intelegi atunci cand citesti un articol (de pe orice site stupid cum ar fi descopera.ro, am dat un exemplu dar nu si detalii ca n-ar avea rost).ce poate fi menit sa te dezinformeze si nu invers, menit sa distorsioneze realitatea pentru a te manipula intr-un mod subtil desigur.
Unele lucruri sunt puse la punct cu mult timp inainte de a fi puse in aplicare, adica gandite bine intelegi? Iar aici fac referire la Mass-Media (probabil ce'a mai mare curva existent pana acum...probabil nu sigur), si ca sa-ti dau si un exemplu:
Persuasiunea reprezintă acţiunea, darul sau puterea de a convinge pe cineva să creadă,
să gândească sau să facă un anumit lucru.
Deci.
poftim, citeste acest articol dar fi atenta la ce scrie:
http://www.crestinortodox.ro/......18565.html
Si inca un lucru.
in acest articol vei vedea o intrebare si aceea "este oare mass-media prima putere in stat?"
O intrebare retorica mizanduse pe idea ca intr-adevar ar fi.
Insa aici au gresit ei, deoarece logic n'ar avea cum sa fie.
Ea nu este decat o "arma" (ca sa ma exprim asa) menita sa manevreze masele.
Ce'i din spatele acestei "arme" reprezinta adevaratul Gunoi, si controleaza nu numai mass-media insa si Fmi, Rezerva Federala, Bank of England, industria cinematografica si muzicala etc.
Am cam deviat de la subiect cred. insa vreau sa ma fac inteleasa cand spun ca nu tot ceea ce citesti (in cazul de fata este vorba de publicatii, articole ca la astea fac referire acum) poate fi correct.
Intotdeauna va exista dezinformare gratuita si rau intentionata(in majoritatea cazurilor).
Cam miroase,ca sa nu spun altceva,a "modestie" pe aici. Nu cumva te consideri si tu vreun mare macho,o frumusete unervasala la picioarele caruia sa cada toate fetele?
Vrei sa-ti spun un loc ideal pentru un raspuns categoric,,Da!" la o asa intrebare "inteligenta" postata de o persoana "supradotata mental"? Pai raspunsul e unul simplu. Centura! Fii sigur ca nu poti fi refuzat si poate daca ai noroc,adica avand in vedere ca reprezinti frumusetea intruchipata, te alegi cu o partida gratuita, sau cine stie, chiar mai multe.
Eu te sfatuiesc sa folosesti Durex, nu de alta dar sa nu iei putin HIV sau Sifilis.Nu ca ar fi ceva grav,nu! Doar iti va ramane putin timp de trait,iar fiecare secunda poate fi fatala pentru viata ta.Dar ce mai conteaza? SEX sa fie, nene! Da-o dracu de viata, pentru asa ceva merita sa mori!
De fapt, s-ar mai reduce surplusul de populatie si totodata prostia, ca si asa avem prea multi redusi mental, asa ca cei care posteaza intrebari de genul acesta.
Sunt fata si nu-mi place daca m-ar intreba cineva daca as vrea sa fac sex cu el. Poate daca era un barbat adevarat nu m-ar fi intrebat si ar fi observat ca sunt atrasa de el (daca eram)si ar fi gasit el un pretext sa plec undeva pentru asta.Dar oricum nu e cazul ca nu as accepta.
Mai sus sa zis exista prezervative a3e6u9 daca vrei sa propui cuiva si nu ai cui ma ofer eu
Cum zici tu. daca tot ne comentezi raspunsurile de ce ai mai pus intrebarea?
Nu. In primul rand nu il/o cunosti nu stii ce ti se va intampla. in al doilea rand oricat de atractiv/a ar fi, mai bine refuzi. Probabil unii vor accepta, doar pentru ca sunt inca virgini si nu stiu cum sa se faca cunoscuti( de exemplu sa se laude ca a facut sex cu multe fete/baieti, si ca iti este superior). Alt lucru, el/ea ar putea sa intrebe doar ca sa te testeze, ca sa vada ce fel de om esti. de ex: daca spui da o sa zica ca esti disperat si ca esti in stare sa faci sex cu oricine.
La varsta mea nu si doar daca ar fi cunoscuta de cel putin 1 an la varsta de 22 23 si sa fie cu cel putin 1 an mai mica
anonim_4396 întreabă:
Wirusssssssss123 întreabă: