| Spanu_Catalina_1992 a întrebat:

Pentru fete dar nu ma spuar daca primesc si de la baieti.
Ce ati face daca iubitul vostur in fata ta i-ar da palme peste fund verisoarei tele?
Crede-ti ca ma iubea?
E normal?
Noi ne-am drespartit de multe ori dar ne-am inpacat.
Dau

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Asa fac multi baieti dar asta nu insaeamna ca ar fi ceva intre ei, sincer mi se pare un gest urat si de prost gust

| Adry05 a răspuns:

E un mitocan. Mai bine renunţi, nu merită efortul.

| cypryan11 a răspuns:

laughing E normal asa suntem noi baietii laughing) glumesclaughing
Cum sa faca asa ceva mai ales in fata ta, tu iti dai seama ce face cand nu il vezi? straight face

| Spanu_Catalina_1992 explică (pentru cypryan11):

Desi ma gandesc ce face pe la spatele meu?

| cypryan11 a răspuns (pentru Spanu_Catalina_1992):

Mai ce poate face pai se intalneste cu altele sau mai vorbeste mai mult decat este nevoie cu alte fete chestii de astea care noi baietii la facem laughing cand nu iubim cu adevarat happy

| Spanu_Catalina_1992 explică (pentru cypryan11):

Ma bucur ca esti sincer se vede ca si tu esti un misogin ca el fara suparare

| cypryan11 a răspuns (pentru Spanu_Catalina_1992):

Serios?
Crezi ca sunt asa?
Imi pare rau dar te inseli amarnic sad
Daca stii cat am suferit din cauza fetelor in fine eram mai mic si crede-ma eu nu am inselat in viata mea, dar am fost inselat si urasc sentimentul si crede-ma stiu foarte bine cum te simti crying

| Kennziiie a răspuns:

Eu una m-aş despărţii de respectivul. Păi ori e cu mine, ori cu ochii după vară-mea?! Şi dacă v-aţi despărţit o dată, nu mai aveţi nici o sansă. Înseamnă că nu vă înţelegeţi asa bine!happy

| Mlov3u4ever a răspuns:

E nesimtit daca face asta.Mai bine dai papucii de acum decat sa fie prea tarziu.happy

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

E normal se intampla e o intamplare reala trebuie sa se impaci mai bine inpacarea e cel mai buna idea.

| Spanu_Catalina_1992 explică:

Ms pentru raspunsri

| Spanu_Catalina_1992 explică:

Dc glumiti voi baieti inhalul asta?

| balintviorel a răspuns:

Mie mi se pare ceva jalnic.
nu zic eu ca sunt persoana perfecta dar nu cred ca as pute face asa ceva.
nu stiu cum sa iti spun pentru ca nu vreau sa te simti aiurea dar nu e pentru tine tipu asta.
incearca sa ii faci ceva de genu cu un prieten de a lui nu mai zic cu un var ca e deja prea mult sa vezi cum reactioneaza.
parerea mea ca te si bate pentru ca asa sunt baieti.ei cred ca tot timpul trebuie sa detina controlul dar nu e asa.succes