Mi s-a intamplat cu actualul.
Lui i-a placut din prima de mine dar eu nici nu-l observam ca inca tineam la fostul. M-a intrebat daca vreau sa fim impreuna insa eu am refuzat caci este mai mic cu 3 ani decat mine, nu il cunosteam mai deloc si il credeam un putzoi imatur.Pe parcurs mi-a demonstrat exact contrariul!
Dupa ce am iesit in gasca vreo 3 luni, am observat ca ma atrage si inca mult, asa ca m-am hotarat sa il aleg pe el si a acceptat.
Sambata facem 1 an si 1 luna de cand suntem impreuna si ma bucur ca m-am razgandit!
Ne iubim mult!
Da am patit.la inceput nu vroiam sa fiu cu el nu ma atragea nimic la el. dar dupa aia cand am inceput sa il cunosc m-am indragostit de el.
Da mi s-a intamplat. Era un baiat la mine in scoala si nu prea eram interesata de el. pana cand am aflat de la niste colege ca se intereseaza de mine. asta mi-a atras atentia si am inceput sa il evit sa vad ce se intampla.
in momentul cand am inceput sa-l evit el a inceput sa intre in vorba cu mine.si asa mai departe...am vrut sa fiu draguta si sa nu il dau de-oparte. In fine, dupa aia a aflat id-ul meu de mess si a inceput sa-mi placa de el. am fost si impreuna
ClassyMadafaca întreabă: