| tzintar a întrebat:

Pentru fete! Dar si pentru baieti! (neaparat sa precizati sexul si varsta)

Daca nu aveti inhibitii si aveti mai mult tupeu:

4) Fizicul sau intelectul a fost/este pe primul loc la persoana iubita?

Răspuns Câştigător
| Analytical a răspuns:

"La femeie totdeauna frumusetea interioara va fi considerabila. Nici odata sufletul. restul numai conteaza." cum vine asta?! straight face frumusetea interioara/sufletul nu e tot acol? happy

34 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Atat pentru cei urati vor fi fete urate, pentru grasi vor fi grase si pentru cei frumosi vor fi frumoase. Cert e ca daca vezi o grasa cu unu mai prapadit ori s-a atasat de ea ca are bani sau daca o fi una mai buna la corp si urata la fata de s-a bagat cu un milionar pe fir fii sigur ca e pe interes cu el (dar ala stie si o inseala sau o manipuleaza cum vrea el pana prinde alta).

| NatureSelf a răspuns:

La femeie totdeauna frumusetea interioara va fi considerabila. Nici odata sufletul. restul numai conteaza.

| Analytical a răspuns (pentru NatureSelf):

Vrei sa spui ca? du-ti manuscrisul la corectat ininte de a posta! happy

| NatureSelf a răspuns (pentru Analytical):

Te..., dar inainte de asta, razi de mine? si dupa aia razi de tine"Analytical a răspuns (pentru NatureSelf):
Vrei sa spui ca? du-ti manuscrisul la corectat ininte de a posta!" dupa toate razi de tine. cazi in durere, si tot nu scapi de ele. Bafta.

Nu vreau sa comentez.

Sau nu esti suficient de?

Ce te intereseaza pe tine cum sunt? Numai prieteni sau cei din familie imi pot intreba, despre cum sunt, si tot ei au si dreptul sa afle asta.

Da, nu esti. laughing

Numai vb cu tine. tu nu stii sa vb cu baieti. nu ca cu mine.

Si acum ce urmeaza?

Ma lasi in pace, si e pace. e greu la mintea ta. de aia esti virgina la 18 ani. esti prea nepoliticoasa.

crying uite ca m-ai facut sa plang. laughing un prost in minus. oh go on am ceva de pierdut?

Nu. chiar deloc, si nici un motiv sa insisti.

Nici tu sa mai raspunzi! de ce insisti? vezi, ai ceva cu mine, sau pentru mine? laughing

Habar nu am deja,, ma incurci asta e cert, cand te urmaream eu fugeai, acum fug si eu.

Imi pare rau poate, sau bine. thinking

straight face ce ciudat. respingi si nu reusesti.

Mai ciudat ca o rezolvare.

Am sa fac cum spune inima.

Ma urasti? si ce daca, macar sunt persoana care iti provoaca un sentiment.

Nu te urasc. n-am motiv, si nici in viata reala nu te-as putea uri! de ce? am alte lucruri mai importante decat sa-mi ocup timpul in a uri pe cineva. nu doresc raul nimanui! si daca vrei sa-mi starnesti un sentiment macar incearca pe partea buna.

Am impresia ca tu stii ca eu stiu, ca tu stii ca eu... stiu. Dar tu stii ca si eu stiu ca tu stii, ce stiu si eu?

"La femeie totdeauna frumusetea interioara va fi considerabila. Nici odata sufletul. restul numai conteaza." cum vine asta?! straight face frumusetea interioara/sufletul nu e tot acol? happy

| St3fU a răspuns:

Fizicul este pe primul loc dalaughing dar nu as putea place o fata cu fizic atragator dar fara mintelaughing sau care sa aiba un temperament urat...parerea mea e ca aici conteaza toate nu doar fizicul sau doar personalitatea.

| Roxana121 a răspuns:

Toti vor spune ca fizicu nu conteaza, dar nu-i asa mai intii te indragostesti de felul cum arata persoana x si apoi incepi sa cunosti cum este.Parerea mea este ca conteaza si foarte mult.

| tzintar explică (pentru Roxana121):

Asa-i! Cine-i sincer va recunoaste ca asa se desfasoara ordinea in legile atractiei. Ideea este ca pe masura ce trece timpul fizicul se dilueza ca importanta si primeaza celelalte calitati.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu! Pe primul loc se afla calitati mult mai importante, precum sinceritatea, respectul si maturitatea.

| Memecy a răspuns:

Am 17 ani baiat si conteaza cum arata o fata clar fizicul, dupa intelectul si daca nu are ceva pasarici mai ciudate poate exista o relatie intre noi

| Juliiee a răspuns:

Parerea mea e ca nu conteazza fizicul, conteazaa felul in care gandeste. Pana la urma poate sa arate super bine, dar daca nu stie sa se cumporte cu tine si isi bate joc, ce rost mai are?! Pentru minte este intelectul. BTW, te poti indragosti si de personalitatea lui, sau de felul cum vorbeste, gandeste etc; nu neaparat de cum arata.

| Life4Fun a răspuns:

Ambele conteaza.laughing

| SimoNARaluCA a răspuns:

Nu pot sa ma indragostesc de minte daca nu il cunosc! e clar ca fizicul te atrage prima data!

| tzintar explică:

Cand fetele sunt prea tinere (cu capul in nori si lipsite de experienta) se verifica ce-ai spus tu. O data cu maturizarea proprie (adica cu trecerea timpului), unele dintre ele isi mai schimba conceptiile.

| tzintar explică:

Sa fac si niste clarificari. Pentru mine sufletul este pe primul loc, apoi urmeaza intelectul, comportamentul, temperamentul, educatia, etc., nu neaparat in ordinea asta. Conteaza si fizicul, dar chiar nu primeaza. Sa zic, e si la altele. Asa ca sunt de acord cu @Analytical!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt fata, sunt femeie, ce ma facsad? Nu ai specificat daca pot raspunde si eu.(Glumi).
Amandoua conteaza in aceiasi masura.

| tzintar explică (pentru anonim_4396):

Cu atat mai mult, merita sa-ti impartasesti experientele pentru cei/cele mai neavizati!

PS: - am mai pus trei intrebari inainte si cand siteul imi va permite o sa mai pun cateva.