Are sentimente de atasare, nici de cum de atractie fizica. te vede ca pe un frate, la varsta ei, crezi ca e destul de dezvoltata pentru o dezvirginare? si in plus, ai grija, te pot baga la inchisoare daca odata nu te vei mai putea stapani si i-ai afce ceva. nu te-ar ierta niciodata si nici tu pe tine. e micuta, nu stie ce vrea. incearca la alte fete, 16 ani? e mai bine. sau macar incearca si fi dragut cu ea, du-i o ciocolata ceva, te va placea, eventual un sarut i-ai putea fura, dar nu te gandi la lucruri mai mari! gandeste-te la nevinovatia ei si pe urma la dorintele tale.
Las-o pe ea sa aleaga asta! de ce te gandesti doar la dorintele tale?! daca o iubesti, respect-o! sunt sigura ca dupa ce te-ai culca cu ea, ai uita-o! tu vrei SEX sau DRAGOSTE? cred ca nici nu stie ca tu ai puta in pantaloni!
De unde stii tu ca ea nu-si doreste acest lucru? I-as oferi atat dragoste cat si sex.As stii sa o fac fericita, i-as darui o jucarie de care cu greu s-ar desparti dupa ce ar invata cum s-o utilizeze.Si eu care speram ca ma veti ajuta cum s-o cuceresc cat mai repede.NU STITI DECAT SA CRICATI SI SA LUATI IN DERADERE SENTIMENTELE MELE PENTRU MARIUCA!
Pentru ca sunt sentimente bolnavicioase! cum sa-ti doresti puta atat de mica, doar pentru ca ea e faina la fata? eu nu te critic, nu as vrea sa ajung in situatia ta, dar gandeste-te ca eu vreau sa te ajut, nu sa te incurc! crezi ca iti mai raspundeam altfel? ceea ce faci tu e doar o fantezie si atat! obisnuieste-te ca nu ar trebui sa o afci pentru binele ei! are dreptul sa-si aleaga varsta cand sa-si inceapa viata sexuala nu sa i se impuna! poate ca vrea, dar gandeste-te dincolo de asta, o vei dostruge! lasa tu placerile astea fizice, incearca sa te legi de cele spirituale! sunt mai de dorit si satisfacatoare decat "o ai si gata"! te-ai distrus, ai distrus-o. tu ce crezi ca se va intampla pe urma? vei ramane cu ea? cine va accepta asta? vei ramane nepedepsit? gandeste-te la consecinte care sunt vaste. o placere=5min, pe cand o pedeapsa= o viata! sentimentul de vinovatie si nu numai.
Mmmm nu vad de ce m-ar denunta daca i-as oferi niste clipe de neuitat.I-as departa cu grija labiile mici si rozalii,apoi mi-as baga botul in capsunica ei si i-as linge,suge,rontai clitorisul cu o repeziciune si o inflacarare nemaivazute,marind din ce in ce mai mult ritmul.Mi-as baga limba adanc in vaginul ei,sa-i simt gustul si sa-i savurez secretiile iar ea sa ma traga de par,sa ma gheraie pe spate cu unghiutele ei mici, sa-mi strige numele si sa scoata un sir lung de gemete. Apoi, mi-as baga penisul erect in crapatura ei calda si umeda.Penetrand-o profund si in ritm alert ea sa zbiere:''Ahh da mai vreau! Acolo! Aahh! Umple-ma cu madularul tau!''Iar eu dandu-mi drumul in ea in jeturi puternice si fierbinti de sperma posedata.Mariucoooo! MAGNIFIC!
Fara sperante! tu nu vorbesti despre consecinte, doar despre SEX!
N-ai cu cine dialoga. E cam obsedat baiatul! S-a incins de gata, gata isi da drumul pe tastura si monitor.
Eu, mai bine imi inchid calculatorul sa n-ajunga si la mine!
Auzi. fetele care au fantezii cu fete, nu ar trebui sa mearga la un psiholog?
In ce context? eu cu cine? tu te auzi? gandeste coerent si lasa fanteziile! tu esti cel care are nevoie de un psiholog! : "Nu esti singurul in situatia asta". musca-ti limba!
Nu ma refer la tine, dar majoritatea fetelor din ziua de azi au fantezii cu alte fete, desi e imoral la fel ca si aceasta atractie.
Pai tu ai fantezii cu un baiat? m-ai facut sa rad! inteleg ce vrei sa spui, dar ai mare grija la exprimare. multi vad dar putini pricep.