| Hell_1406 a întrebat:

Pentru fete/femei:
La ce varsta credeti ca ar fi normal sa ramaneti insarcinate?

Eu am 28, iubita are 24.Suntem casatoriti de un an si jumatate si chiar imi doresc >copilasi.:"Vreau sa vorbesc zilele astea cu ea sa vad daca e de acord, dar e prea devreme? Am auzit ca cel mai bine e ca o femeie sa nasca intre 25-30 de ani.Nu stiu ce sa cred si nici cat sa mai astept.Nu vreau in prima zi de scoala a copilasului sa-l conduc din carucior sau baston.sadVreau sa-i vad crescand si sa ajung si pe la nunta lor.hee hee Intelege'ti?

Răspuns Câştigător
| Lacoste a răspuns:

Mie mi se pare normal sa aveti copii, mai ales ca sunteti casatoriti de 1 an si jumatate.La 24 de ani, eu cred ca este pregatita si nu ar avea niciun motiv sa nu vrea sa devina mama.Cel mai bine e ca o femeie sa nasca dupa varsta de 20 de ani, nu neaparat intre 25 si 30 de ani. Vorbeste cu ea si ajungeti la un punct comun.Succes.

9 răspunsuri:
| MikyyLOL a răspuns:

Nu e prea devreme din contra e bine e o varsta potrivita nici prea mica nici prea mare...

| BRG a răspuns:

Vremurile în care trăim acum sînt deosebit de grele pentru a face copii, dacă ai cum să îi crești fă nu un copil 100.

| pokerface_9746 a răspuns:

Intr-adevar, pana la varsta de 30 de ani exista sanse de 100% ca o sarcina sa fie dusa pana la capat fara nicio problema.dar asta nu inseamna ca nu se poate si dupa 30 de ani.Trebuie sa tii cont si de ceea ce isi doreste si sotia ta.Pentru tine e mai usor poate, avand in vedere ca ai 28 de ani dar.sotia ta avand 24 de ani, poate vrea sa mai astepte.Cred ca ar fi trebuit sa ai in vedere de la bun inceput ca totusi exista o diferenta de varsta intre voi de 4 ani si ca s-ar putea sa ajungeti in acest punct. poate ca sotia ta isi va dori un copil cand va avea ea 28.gandeste-te asa:tu la 24 de ani ai fi fost pregatit pentru un copil?

| airam a răspuns:

Cea mai buna varsta e 25-30 deoarece dupa varsta de 30 de ani mult mai greu reusesti sa faci un copilasbig grin si mult mai greu reuseste o femmeie sa duca sarcina la bun sfarsit.Si e mult mai bine sa faci copii mai tanar un pic, pentru ca ai mai multa rabdare.Pe masura ce inaintezi in varsta nu mai ai aceeasi rabdare pentru un copil micbig grin

| elasexygagica a răspuns:

Prima data gandeste-te daca iti permiti un copil! ma gandesc ca nu vrei sa iti vezi copilasul trist din cauza ca nu iti poti permite sa ii cumperi un ghiozdan modern, rechizite sau jucari, nu ai vrea sa iti vezi copilasul trist din cauza lipsurilor nu? ganditi-va la BANI! vi-l permiteti? puteti sa ii oferiti tot astfel incat sa nu duca lipsuri? atunci da fa, dar daca nu, mai bine nu il fawinking

| GiuranKa a răspuns:

Nui nimic mama mea m-a facut la 22 ani.deci daca eu am 20 fa un calcum peste 2 ani ar trebui sa fac un copilas.dai bataie si fai unul sau mai multi

| deutSa a răspuns:

E foarte frumos ce`ti doresti. Asa este, o femeie ar trebui sa nasca intre 25-30 de ani, deoarece dupa 30 de ani este mai riscant si mult mai greu sa ramana insarcinata.

Sa aveti o familie fericita alaturi de copilasul care ti`l doresti!

| NuExista a răspuns:

E perfect, dupa parerea mea. Da' cele care nasc la 20 de ani copii frumosi si sanatosi tun? si daca nu stiu ce statistica spune ca de la 25. nu cred ca ar trebui sa numeri zilele pana cand face exact 25. e chiar perfect.in orice caz sa fiti fericiti si. sa fie intr'un ceas bun! voi decideti. nu asteptati prea mult ca timpul tace si trece laughing

| erika86 a răspuns:

Normal e la varsta la care ti-i doresti(si intr-un interval de varsta la care sa fie fizic posibil 18-35 fara riscuri foarte mari, inainte si dupa exista sanse de 20% sa fie probleme). Primul pas e sa ii doresti, apoi sa poti fizic si financiar, apoi nu poti sa fii egoist sa te gandesti doar la tine(ma gandesc ca fiind casatorit si chiar si inainte ati avut discutii gen "vreau sa am x copii" sau "vreau sa fiu un parinte tanar"), ea va naste, ea va avea grija in primul rand de copil(nu spun ca nu ai sa o ajuti, dar intotdeauna greul e la mama), nu veti mai putea ave aceleasi activitati(sunteti tineri deci ma gandesc ca iesiti in oras, seara tarziu, aveti concedii in2, etc). Daca nu ati discutat pe tema asta e cazul sa o faceti, oricum daca ai un copil la 30 de ani in clasa.I o sa ai 37 si la nunta lui undeva intre 50-55 e rezonabil si nu vor fi implicate carucioare si bastoane big grin