| RAY a întrebat:

Pentru fete /femeii
descrieti cum se manifesta dorinta sexuala pentru voi?
ce anume o cauzeaza? ce simti in acele momente? atractia fizica e un stimul puternic pentru ca sa simtiti nevoia de a face sex? sau doar cand iubiti puteti simti asta?

14 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

Cand esti cu prietena ta in pat, incearca sa stai cu capul pe pieptul ei, sa-i simti pulsul, concentreaza-te asa de mult incat sa simti cum ai circula sangele prin vene, intra in acelasi tempo de respiratie cu ea transformati-va acelasi corp. Daca poti face asa ceva fara actul sexual in sine vei afla raspunsul la intrebarea tawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorinta se instaleaza conform interesului unui baiat/barbat pentru o fata/femeie. Dorinta sexuala la femei se manifesta prin excitarea barbatului. Femeia se foloseste de factorii vizuali la care baietii/barbatii nu pot rezista.
Cazele sunt legate de atractia fizica, lucru care impune dorinta. Fiind vorba de sex, poate fi inclus sau exclus sentimentul de iubire a ambilor parteneri.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Explicatia e buna, eu vreau sa stiu exact ce se intampla in mintea unei fete cand are dorinta aia ce se intampla, ce simte, cum simte, ce anume a declansat dorinta aia?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Se intampla exact ce vrea barbatul, in mintea ei constientizeaza ca e atrasa fizic mai mult sau mai putin, dorindu-si si ea poate mai mult ca el sa aiba loc actul sexual. Se pot intampla multe, se pot naste sentimente sau nu, depinde cine e fata.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Pacat ca nu sunt fata, sa simt si eu cum e cand fac dragoste cu un baiat sau cu o fata

| Aleexandraaaaa97 a răspuns:

Dupa parerea mea dragostea fata de o persoana nu are legatura cu sexul. Poti sa faci sex cu o persoana pe care nu o iubesti dar te atrage fizic. Da, atractia fizica e un stimul dar atata timp cat baiatul stie sa te faca sa te "incalzesti" nu mai pun pret pe atractia fizica dar normal conteaza un pic. Eu nu as ajunge in pat cu unu care nu ma atrage deloc fizic si fara iubire. Cand iubesti e altceva...

| RAY explică (pentru Aleexandraaaaa97):

Ai dreptate alexandra, daca isi place de ceva fizic ai face sex cu el? ce anume simti cand ai dorinta aia o poti descrie in cuvinte?

Daca imi place fizic da si mai ales daca ma inteleg cu el clar da.
Cand am chef sa fac sex? Sau cand sunt cu un baiat si ne sarutam si ne atingem?

| RAY explică (pentru Aleexandraaaaa97):

Da,uite mie cand imi place intra in erectie, la tine cum e cand va sarutati ce simti?

Dintr-un simplu sarut nu simti mai nimic dar daca continua si incep si atingeri si altele ma excit si vreau mai mult pana la sex. Fetele nu au o chestie care sa se "scoale" pur si simplu ne excitam si ne simtitm bine. E o chestie care nu o poti explica si oricum nu as putea sa spun tot aici pe un site.

Ray nu pot sa iti trimit mesaj pentru ca nu accepti cererile de prietenie

| ZnXxx a răspuns:

Cand iubesti o persoana atat de mult, incat ai da tot pentru ea ..Nu te-ai mai gandi la nimeni si nimic si ai face ce iti spune inima! CE simnti in general ..cand ai vrea sa faci "dragoste" cu o persoana cand o iubesti simnti niste fluturasi in stomac care nu stau la locul lor. si asta te face!