Arati bine, aia te-a lasat pentru ca era curva. Trebuia sa-i zici tu daca ii strici imaginea cu cati s-a stricat ea la pat inainte sa te aiba pe tine.
El a spus sa raspunda fete cred ca toti suntem baietzei si mie nu mi se pare ca esti chiar asa urat... oricum ce spun toti de aia asa e CURVA!
Exista mai multe raspunsuri la intrebarea ta
1. ori ea e foarte frumoasa si atunci are standarde inalte (dar daca e asa de ce a mai stat cu tine de la inceput)
2. poate e genul care asculta de prieteni si atunci probabil ca i-au zis ei ceva si i-a ascultat, am mai vazut cazuri in care fetele de ale naibii ce sunt zic asa cine stie poate te place vreuna din prietenele ei...
Sau poate ca l-a inceput te-a vazut cumva ( Fat- Frumos ) iar apoi a disparut acel ceva si nu ii mai place de tine. Si acum sincer, tu nu te-ai despartit de nimeni si dupa aceea sa zici "ce naiba am vazut la aia?"
Sa-i recomanzi fostei prietene un control serios la oftalmolog.
In conditiile in care vede bine, atunci are probleme cu IQ-ul.Si mari!
V-ati despartit dintr-un motiv cretin,a fost o gafa enorma motivul ei de despartire,ceea ce mie imi spune ca ea vroia neaparat sa se desparta.
Probabil,deja il avea pe urmatorul ei prieten in asteptare,asa ca,nu ai ce regreta!
Vezi-ti frumos de viata ta,nu te lasa complexat de doua vorbe idioate si negandite si cauta-ti alta prietena,o fata cu suflet si cu minte in cap,care sa tina sincer la tine!
Zambeste,raul a trecut si nu-i permite sa lase urme,continua sa fii acelasi baiat plin de incredere in sine dintotdeauna!
Si, poate, mai baftos!
Ea e prea curva...si nu te iubea simplu, unei curve nu poti sa-i ceri mai mult de atat.asa ca
cauta-ti alta
Oh, te rog! Nu poţi pune aşa ceva la suflet! Nu merită! Vreau să citeşti cu atenţie ce îţi voi scrie şi să te gândeşti.
Nu la tine e problema, pentru că o relaţie nu se bazează pe " imagine" în nici un caz.
Cred că suferi din câte văd eu, ceea ce înseamnă că ai ţinut la prietena ta destul de mult. Dar din păcate îmi pare rău să îţi spun asta dar chiar nu merită! Ea nu merită, pentru că nu e vorba de cum arăţi tu, eu nu îţi zic " eşti frumos" pentru că nu vreau să mă pronunţ dar asta nu înseamnă că nu eşti. Cineva mereu te va găsi atrăgător! Dacă te iubeşte cu adevărat.
Ea s-a despărţit de tine din cauza " fiţelor şi figurilor " ei de vedetă. "Îmi strici imaginea." Dumnezeule! Care imagine? E un om normal! Nu cred că e ea vai doamne ce vedetă... Ea nu a ţinut la tine din moment ce s-a despărţit de tine din motive stupide ca acesta care nici nu e un motiv! Poate că ea a adus acest argument doar că să vă despărţiţi, poate că nu acesta e adevăratul motiv. La asta te-ai gândit?
Nu mai suferi! Zâmbeşte pentru că mereu ai motive. Uite! S-a mai dus o secundă, şi încă una. Şi la ce bun să le pierzi aşa aiurea? Eşti tânăr. Timpul zboară de nici nu îţi poţi da seama, niciodată nu vei mai avea anii aceştia. Suntem tineri! Haide să ne bucurăm de fiecare moment, iar tu nu îţi mai fă probleme de imaginea ta, pentru că imaginea ei e deja stricată din moment ce ea a procedat aşa, nu tu eşti de vină ci ea.
Eei da
din punctul meu de vedere
fata avea dreptate pe jumatate
nu esti urat
dar esti cocalar frate
nu stiu cum sa ti zic
dar in ziua de azi
trebuie sa ai skill
sa tii o fata langa tine
daca nu i arati ca esti barbat
te lasa cu ochii in soare