Caută una care să te considere frumos și las-o să-și găsească broscoiul ei pe care să-l facă ea Făt-Frumos după ce îl sărută.
Nu există om frumos sau urât, există doar frumos sau urât PENTRU cinceva. În rest suntem toți frumoși, că așa ne-a făcut cine ne-a făcut.
Am văzut o grămadă de filmulețe pe youtube cu adolescente normale care se filmează și întreabă dacă sunt urâte. cred că societatea în care trăim pune prea mare preț pe aspectul fizic și asta scade respectul de sine, nu e un lucru bun.
Nu esti pentru ea, ca daca saa ajuns ca ea sa zica asta atunci dao mama dreacului, mama fetelor no murit.cine se crede ea? de fapt cine e ea? dac ai pune o poza cu tine avea sa zic parerea mai clara, dar asa po t spune numa ca cel care te va iubi te va iubi asa cum esti si daca ei nu iai placut inseamna ca Domnul are pregator pentru tine ceva mai bun.bafta!
Fosta ta iubita era cam pe interes.Nu crezi? In ziua de azi,numai frumusetea conteaza pentru unele persoane, si banii.Nu iti fa griji, vei gasi alta "iubita".
A, si nimeni nu e urat. Toti suntem frumosi in felul nostru.
I-ai stricat imaginea? pai cine se crede fata asta? daca erai prea urat pentru ea nu se "combina" cu tine... stai linistit. Si daca esti tu in poza de la avatar... nu, nu esti urat, esti chiar dragut! imi dai id-ul tau? hehe, glumesc
Mama! ea ti-a spus asta? e chiar nesimtita fara suparare! nu esti ma urat adica fiecare are frumusetea lui. Eu stiu un baiat care nu e cine stie ce dar are ceva aparte care atrage pe toti (si pe toate).
HappynewCenusa întreabă: