. Bagate cu ea in seamaNu stiu
Cerei id'u frumos nici chiar asa cu tupeu
Mai bine sa i-l ceri direct decat sa umbli pe ocolite.Totusi inainte sa i-l ceri, fa cunostinta cu ea
Pai mai intai ar trebui sa faceti cunostiinta, sa mai stati la cateo poveste. sa o saluti tot timpu cand o vezi, sa i dai din pufuletii tai sti ce vreau s zic. si apoi i ceri id. ul. ca poate din prima nu va vrea pentru ca nu te cunoaste si cine stie ce se poate gandi
Ii spuii cum te cheama si faceti cunostinta dupa care intrebi daca poate sa itit da id ei. Funda
Cel mai bine e sa te duci la ea, sa faci kunostinta, vorbesti putin cu ea, si apoi ii ceri id'ul.
Din punctul meu de vedere ar fi bine sa o iei incet, stiu cum e sa fii nerabdator insa daca o sa ii ceri din senin id-ul ori o sa te creada ca ceilalti golani ori o sa ti-l dea.
Sfatul meu din punct de vedere ar fi sa stai si sa discuti cu ea, sa vorbiti despre lucruri marunte si poate sa o inviti la un suc apoi o sa vezi ca o sa vrea sigur sa iti dea idul fara sa ii spui.de ce nu si nr de tel
si tine minte:prietenia e mai inainte de toate si daca stii sa te dai pe langa ea o sa ii intrii la suflet.
Imi pare bine ca te'am putut ajuta
pupici :*
Nu stiu daca baiatul mi se pare ok eu i l-as da dar nu ar fi mai bine sa intri in vorba cu ea. nu stiu asa e si mai ok asa am facut si eu numai ca era invers