| gelosul a întrebat:

Pentru fete: Sa zicem ca tu placi un baiat f mult. Si el pe tine insa nu a reusit niciunu din voi 2 sa faca pasul cel mare. Tu i-ai aratat ca il placi prin anumite gesturi, si el la fel tie insa in timpul in care voi doi ati flirtat el a mai fost cu o fata insa nimic serios cu ea pentru ca gandu lui era la tinehappy

Intrebare pentru fetetongue

Cum ai reactiona daca baiatul pe care il placi vine si te saruta fara ca tu sa te fi asteptat la asta?
1) te lasi purtata de val urmand ca apoi sa fiti impreuna...asa mi s-ar parea logic

2) il respingi usor chiar daca il placi fiindca ti-e teama sa nu isi bata joc de tine

3) ii dai o palmabig grin

4) alte variante...

Sunt tare curios ce o sa imi raspundeti, de mult timp ma macina intrebarea asta si as vrea sa stiu ce parere aveti.Raspundeti sincer daca se poate!

Va multumesc,

Stefan

13 răspunsuri:
| PauLa.M a răspuns:

big grin pai numarul 1. ma las purtate de val..ca apoi sa fim impresuna..si apoi numarul 3. ii dau o palma pentru ca s a gandit la asta cam tarziubig grin (bineinteles in joaca) :*

| carmi_6480 a răspuns:

Cred ca as proceda ca in varianta 2.

| Viuvi a răspuns:

1 categoric thinking si dupa aia l-as strange tare in brate!
Mi-ar placea si sa aflu ca a renuntat la relatia pe care o avea ca sa inceapa o relatie cu mine!tongue

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Varianta nr 1 love struck

| CrucifiedCountess a răspuns:

Ii zic: voulez vous? laughing nu sunt invatata sa stau dupa cineva sa-l astept. da sau ba big grin

| cioko19 a răspuns:

Buna!

"2) il respingi usor chiar daca il placi fiindca ti-e teama sa nu isi bata joc de tine" cu siguranta varianta a 2-a tongue.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Deci eu ca baiat ar trebui sa am mai mult tupeu? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupunand ca, intre timp, el s-a si despartit de fata aia cu care chipurile n-avea "nimic serios"... daca l-as placea si eu, cu placere m-as lasa dusa de val laughing palme n-am dat niciodata, nu-s o fire violenta.

Daca el mai are o relatie, atunci i-as da un ultimatum.Carei fete i-ar placea sa fie a doua roata la caruta? Ori doar cu mine, ori fara mine.Alegerea e a lui.

| georgiana a răspuns:

Var 1

| scufitzaneagra a răspuns:

Eu cred ca 2 ...si dupa .si 3.hee hee. o palma mica sa.si revina sa se decida nu strica. take carehee hee

| Lolllipop a răspuns:

Cred ca as da o alta varianta:l-as saruta si eu pe elbig grin

| Denny_5002 a răspuns:

1

| Bubuuuuuuuuuuuuu a răspuns:

Categoric, 1happy

Ce frumos ar fiday dreaming