Hmmmm...
Cam complicată situaţia ta.
Şi totuşi a trecut un oarecare timp.
Nu-ţi mai cere scuze pentru ce a fost.
Dar vorbeşte tu cu ea.
Eşti în anul 2 de Master şi nu ai curaj să-i spui unei fete că o placi?
Vorbeşte cu ea acum,deoarece apoi vei sta şi vei privi cum trece timpul pe lângă tine,fără să mai poţi schimba ceva.
Poate că ea aşteptă să faci tu primul pas,bărbat fiind.
Fii şi tu bărbat,dă dovadă de maturitate,spune ce simţi şi asumă-ţi răspunderea pentru ceea ce spui.
Dar fii pregătit pentru orice reacţie.
Fiecare secundă contează.
Dacă nu-i vei spune acum,vei putea trăi cu îndoiala pe suflet?
Îndoiala asta te macină tot mai mult pe zi ce trece.
Mereu te întrebi oare cum ar evolua lucrurile dacă şi ea te-ar place.
de ce să mai stai pe gânduri şi să rămâi cu îndoiala, să visezi la ce doreşti, când poţi lupta până la infinit pentru a avea ceea ce doreşti?
Gândeşte-te că ea poate găsi un alt băiat în orice moment.
Şi situaţia asta nu e favorabilă pentru tine.
Aşa că a sosit timpul să te faci şi tu auzit.
Acum este momentul tău.
Buna Vali
Parerea mea este ca nu te place pentru ca nu ia`ai dat niciodata ocazia sa te cunoasca din cauza timiditati tale
In privinta a ceea ce ai povestit, e posibil sa o deranjeze putin fapta ta dar va uita deoarece nu ii pasa [asa ar reactiona si eu]
Tot ce trebiue tu sa faci este sa te bagi in vb cu ea dar nu pe mess ci la Fac. arata`i ce fel de om esti.
Bun. nu va fi asa de uosr pentru ca cum spuneai si u. ai o fire mai sensibila... dar incearca!
Nu, nu stiu ce sa iti spun, nu cred ca ma placea dar nici displacea. Eram doar colegi atat.
Pentru Beatrice, chestia e ca ceea cea s-a intamplat a avut loc pe 6 iulie anul trecut, deci iti dai seama, ea ce o sa zica, Ia uite-l si pe netrebnicul asta, s-a trezit acum dupa dupa 8 luni de zile sa isi ceara scuze. Referitor la faptul ca am putea fi impreuna asta nu posibil.
Oricum eu iti multumesc mult pentru mesaj si iti urez numai bine.
Ce atata discutie? nu vad nici un motiv de suparare in toata afacerea asta...pur si simplu u ai cautat o modalitate de a te exprima, un pic mai excentrica ce-i drept dar intentia conteaza...dar deh, ce drak de fata mai vede in ziua de astazi substratul? daca le pui 1000 de euro pe masa imediat vad substratul, dar la un gest frumos, au si pretentii ca trebuie facut nu stiu cum, e plina lumea in ziua de azi numai de oameni superficiali care nu dau 2 bani pe un gest frumos. Auzi chestie, sa te stearga din lista pentru ca i-ai facut o surpriza! Era greu sa inteleaga ca ai facut asta pentru ca o placi in primul rand si, modul in care ai actionat a fost determinat de timiditatea ta, era foaaaaarte greu bineinteles. Las-o ca nu te merita!
Pai din propria-mi perspectiva,as fi suparata din cauza id-ului fals, iar in momentul acela asa as fi reactionat si eu.Dar apoi as sta si m-as gandi mereu la gestul dulce prin a-mi face un slideshow,eu as fi capabila sa iert aceasta intorsatura gresita,dar nici eu si nici o fata crede-ma ca nu va veni sa iti spuna ca te iarta sau sa iti vorbeasca pana nu ii ceri tu iertare.
Asa ca nu mai astepta, cere-i iertare si roag-o sa incepeti de la inceput asa cum ar fi trebuit, Bafta!
Incearca din nou. Fetelor le face placere sa le curtezi mereu. Au si ele nazurile lor. Stiu din proprie experienta cum este sa fii baiat si sa faci mereu declaratii de dragoste fetelor. Spune-i in fata ceea ce simti pentru ea si s-ar putea sa ai drept de izbanda. Succese.
Salut! depinde de fata dar daca si ea te placea? nu te-ai gindit la asta ea pate reactiona frumos dar si urit.din punctul meu de vedere las erta pentru ca ne cunoaste de 4 ani si as intelege ca din iubire poti face mule nebunii papa succes
Daca nupoti sa ii spui in fata, da-i un sms si spune-i exact ce simti si de ce ai procedat asa, apoi astepti sa vezi ce raspuns primesti dupa care o suni sau va intalniti. Prin sms de poti exprima putin mai usor decat fata in fata. Sper sa fiti impreuna cat mai repede. SUCCES