| Gagikaru a întrebat:

Pentru fete Va plac ochii caprui? cam cum ar arata idealul vostru iubit {varsta} id meu:cosmin_15b

Răspuns Câştigător
| Olycykaingerash a răspuns:

Eu mor dupa ochii caprui.(toti iubitii mei au avut ochi caprui)

14-16 ani

7 răspunsuri:
| unknow a răspuns:

Nu culoaea conteaza,... nu culoare face frumusetea, nu culoare ii face sa fie speciali, ci forma lor,. conturul lor, genele, sprancenele, codita ochiului!winking
cat despre varsta, ...conteaza mult! mai mic dek mine,.NU! pentru. eu sunt si asa un pic mai matura, si daca ar fi mai mik ar fi mult mai imatur daca mine! iarasi, cu 5 ani mai mare, iar NU! pentru. ca ar fi deja om in toata firea, cu capu` pe umeri si cu servici probabil, iar eu inca vrea sa imi traiesc copilaria! [atat cat mai e din ea] acela cu 5 ni mai mare mi-ar cere ce eu nu vreau sa dau nimanui!

deci,. daca baiatul ar fi glumetz, si sa ma atraga fizic, sa aiba un charm, un aer special, un aspect fizic ingrijit si curat, si sa fie mai mare dacat mine cu 2-3 ani,. ar fi aproape perfect!

am spus ''aproape'' pentru. ca pentru mine, NICIODATA nu va exista ''pefect''. niciodata nu va reusi nimeni sa pra perfect in ochii meiwinking asta probabil pentru. ca sunt ft. greu de multumit.

@ramonna, banalitatea vine din`nauntru`,.nu din exterorwinking

take carewinking

| TeIubesccc a răspuns:

Dua; x Sunt frumosi;; ). Si in legatura cu varsta. conteaza si ea, dar nu chiar atat de mult. Daca ai incredere in cel de langa tine, va iubiti si va intelegeti e ok. Da` sa nu se sara pragu` de 10-15 ani diferenta laughing

| Catherine a răspuns:

Mie imi plac orice culoare de ochi...happy. pentru. mine. nu conteaza acest aspect tongue...iar varsta 15 ani in suswinking--->(bine pana in 20 ani )laughing

| DeN1 a răspuns:

Multe fete se uita in general la aspectul fizic dar sunt si fete care plac pe cineva dupa cum se poarta si cum se intelege cu el...asa ca nu te baza in totalitate pe aspectul fizic. happy

| krena a răspuns:

Ochi albastri si par blond daca se poate :p

| jojojojome546 a răspuns:

Mnee.....verzi sau albastrii!happyhappy

| Noninono a răspuns:

Am si eu ochii caprui si daaa imi plac enorm :X 15-17 ani.tongue