Da.Sunt draguti.Mie sincer nu imi plac emo si cocalarii.
Conteaza cum te comporti cu fata respectiva nu ce stil de imbracaminte ai .
Bai mareane, daca tot ai pus 2 de "p",la ce naiba te-ai mai zgarcit la un "i"! Adica,scuza-ma, sa te iau mai pe ocolite, intuiesti ca se scrie cu doi de "i"da?
Da. Pentru ca si eu sunt genu` de fata cateodata gen emo cateodata gen rap.
Ba ma pis pe toti rapperi au niste fite se dau jmecheri dar sunt niste pampalai care dabea stiu sa citeasca o fraza
Tu vorbesti de rapperi sau de cocalari? Cred ca de cocalari. Intrebarea este :"Va plac rapperi?".
"dabea stiu sa citeasca o fraza"- serios?Glumesti, nu?
Nuu. ca nu sunt ingrijiti, au pantalonii in vine zici ca au... in ei, sunte nespalati unii dintre ei, au niste maniere ciudate
Ce-s cu prostiile astea?
De unde ai primit informatia asta?
De unde ai scos toate astea?:S
Eu una ador rapperi sunt mai sensibli si nu le e fria sa isi arate sentimentele, ador stilul lor pentru ca arata ca sunt baieti nu cum se imbraca uni(gay). Sunt mai maturi stiu ce e viata au trecut prin multe.Am avut prieteni numai rapperi.
DECI, intrebarea ori e lade prost ori e serioasa:1.Serioasa - tipu vorbeste daca va plac rapperi (MCii) gen : Specii, Kazi, Bean...
2.PROASTA RAU - omu vorbeste despre aurolacii care asculta si cred ca rap inseamna Parazitii, Bug Mafia, La FAMILIA si care nu stiu ce e ala battle of da dome(battle rap), freestyle, MCing!
SI CARE E AUROALCUL CARE ZICE CA RAPPERI NU STIU GRAMATICA CAND RAPU E POEZIE !
Parazitii au dus rapp-ul romanesc unde e acum, deci nu mai comenta despre Parazitii.
Despre Mafia si La Familia ma doare-n ***
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: