| Raymiiiii a întrebat:

PENTRU FETE! Varsta 12-18 ani! Textele de genul:
Eu:-Da-mi o harta!
Eabig grine ce?
Eu:M-am pierdut in ochii tai!

EusadIau telefonul)Alo? Politia? Fata aceasta mi-a furat inima!

Deci aceste texte va par romantice si va impresioneaza? Si baietii.sau chiar fetele mai stiti altele? Multumesc. Funda pentru cine imi zice si altele si frumoase care impresioneaza!

Răspuns Câştigător
| maissner a răspuns:

Pe mine una acest gen de texte ma lasa rece, si imi dau impresia ca tipul incearca sa ma agate nu sa ma cucereasca. Daca vrei sa cuceresti o fata, in adevaratul sens al cuvantului, fi tu insuti si fii un prieten de incredere pentru ea, si ea va gasi compania ta placuta si va tanji dupa tine :X

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

una de 12 se lasa pacalita de textele astea uzate

una de 18 nu prea

a doua suna ca maneaua lui Florin Peste,si prima...
daca tot vrei sa zici ceva frumos, adapteaza in functie de situatie, nu te duce cu replica invatata ca la proba de actorie

| CrazyGirl2 a răspuns:

Da imi plac textele de genul asta, da nu stiu altele...sorry

| IloveDamon a răspuns:

Textele astea nu pot cuceri o fata. Trebuie sa te porti normal, sa ii arati fetei cine esti cu adevarat, si sigur daca i-ai zice vreun text de-al tau ai lasa-o "masca" la propriu si figurat. Nu te supara, dar incearca sa fi originalhappy

| BuBu_5403 a răspuns:

Stiu si eu 2 sa una e scarboasa rolling on the floor 1. aloo? politia am suant so denut pe aceasta fata pentru ca e criminala! happy...si 2. daca ai fi un muc mas scobi toata ziua in nas rolling on the floor)))))))) dar oricum nu cuceresti cu replici din astea mai degraba iti iei palme laughing fi tu insuti

| XKidutzaa a răspuns:

Frate! pe fete nu le impresioneaza astea...noua ni se pare penibile si ca le folosesc doar baietii plini de sine... daca vrei s imrpesionezi lasa textele si fi uh insuyti asa castigi inima unei fete nu prin texte!

| Niku_8270 a răspuns:

Aceste texte sunt fara folos