Un gest nobil si sfaturile sunt total adevarate si foarte bune.Chiar nu inteleg cum a ar putea o fata de 12 ani sa-si inceapa viata sexuala...este contra-naturii, mult prea devreme. Te felicit pentru.initiativa!
Sunt de acord cu cele postate. Prea multe fetite isi rateaza copilaria facand lucruri pentru care nu pot avea inca intelegere. Nu este o. k. sa le dam sfaturi sa faca sex... Totusi e o drama. Acesti copiii vorbesc doar cu noi. Nu stiu in ce relatii sunt cu parintii lor, daca au alti prieteni la care sa apeleze. Mi-e teama ca vor face greseala de a ceda curiozitatii lor, de a vedea cum e... si atunci ce se fac. Pot ramane traumatizate, pot avea copii, se pot imbolnavi de boli grave. Cred ca de vina este tot societatea, televiziunea, parintii pentru ca copiii au uitat sa fie copii. La varsta de 12 ani eu aveam probleme mari de sanatate, dar cu toate astea imi amintesc ca eram "indragostita" de un actor... si ma jucam cu papusile. S-au schimbat timpurile si nu tot ce s-a schimbat este spre binele societatii.
Assiris.cred ca problemele cu fetele de 12 ani sunt total izolate. Sper din tot suflet ca ele intreaba din pura curiozitate pentru ca nimeni nu le da o educatie sexuala. NU pot sa-mi inchipui ca toti parintii isi neglijeaza copiii. Este foarte prost ca in scoli nu li se face o educatie sexuala adecvata si ei invata de le Tv tot felul de prapastii. Ii sfatuiesc pe cei de aceeasi varsta care au probleme sa discute cu parintii, cu consilieri la scoala (daca exista) sau in ultima instanta cu noi, aici sunt oameni de buna credinta, care sigur ii vor indruma cat mai bine. Orice om in situatii dificile, indiferent de varsta are nevoie de un sprijin. chiar daca acesta este un simplu sfat.
Nu e ceva rau sa ai prieten la 12 ani, dar de preferat ar fi sa ai minim 16 ani(chiar daca nu e vorba de o relatie sexuala)
Dany_Daniel_1998 întreabă: