| adi4ever a întrebat:

Pentru fetele minore care tot intreaba daca pot face avort sa citeasca ce li se poate intampla din cauza avortului
http://www.cancan.ro/......03170.html
Deci zic sa va treziti cele care mai puneti intrebari despre avort in rest e treaba voastra...
Acum a cui credeti ca este vina? A doctorului ca a incercat sa faca avortul sau a parintilor? Astept pareri

6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

O parte stiu ce li se poate intampla, dar vor sa creeze agitatie pe site cu fel de fel de intrebari vibrante!
O parte sunt indiferente, petrec majoritatea timpului infructandu-se cu telenovele.
O parte stiu, dar vor sa confrunte conceptiile proprii cu altele din exterior, urmand sa traga o concluzie ( toata stima pentru astfel de fete.)
In legatura cu intrebarea pusa de tine.Doctorul isi face meseria, deci nu-i atribui nicio vina. O mare parte din vina o au parintii, pe minori nu putem da vina pentru ca sunt inconstienti, sunt simplii aspiranti pe caile vietii, persoane care abia acum fac diferenta intre constructiv si distructiv.

| Vizitiul a răspuns:

Margo- si-a facut meseria (in ghilimele de rigoare.)
Pana la urma au fost impacate si capra si varza, doctorul aspira la bani, prin urmare i-a primit, fata dorea sa scape de sarcina (totusi e o varsta frageda pentru a da nastere unui copil) si a izbutit.
Oricum, aceste chestii trebuiau prevenite!

| Barajag a răspuns:

Doctorul primeste banii si isi face meseria.Parintii,insa nu le mai ofera comunicarea de care au nevoie in ziua de azi unii adolescenti. Vor sa fie rebeli, vor sa arate tuturor ca le stiu pe toate, indiferent de ceea ce va urma, asadar asta se numeste inconstienta. Dar stau si ma intreb, oare pentru ce exista atatea informatii si nu se tin cont de ele?

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Vina este a parintilor pentru ca asa educatie le-a dat.

| divinuu a răspuns:

A doctorului! Mi se pare normal sa faci un avort la varsta asta daca ai ramas insarcinata(desigur nu trebuia sa se ajunga aici, dar.), in orice caz un copil la anii astia e ultimul lucru de care ai nevoie.nu merita sa iti strici viata, sa amani scoala.sa nu faci activitati pentru varsta ta. Mi se pare ceva crud avortul pentru ca omori o fiinta, dar e singura solutie.

| aleksy a răspuns:

Ambi:parintii din ziua de azi nu prea mai deschid subictul sexului deoarece ei considera ca copii lor stiu mai multe chiar si decat ei... iar doctoru... un bimbalau si jumatate cum sa ii faca intrerupere de saecina la CINCI LUNI :o

Doamne tara asta se duce de rapa

straight face