Mie imi place foarte mult sa rad deci logic ca imi place sa fiu cu un tip glumet
Si imi place sa fiu si alintata
Normal ca imi place sa fiu alintata.
Imi plac baietii care stiu sa fie ate putin din toate daca ma intelegi. Adica sa stie cum sa se poarte in orice situatie.
Iar la ultima intrebare... depinde.
Da ne place
mie de exemplu iubitul meu imi spunea tupilina, friky, bitzina
frumos.
imi plac baietii glumeti cu simt de raspundere si totodata seriosi cand e vorba de ceva important adica sa nu ia totul in considerare ca fiind o joaca
La orice fata ii place sa fie alintata cu flori, cuvinte frumoase si multe alte lucruri romantice.Cit despre porecle daca sunt porecle decente dar nu cuvinte necenzurate se accepta.
Sunt diferiti baieti de exemplu unor fete le plac baietii duri si in viata dar si in pat iar sint unele fete care iubesc baieti care sunt niste papa-lapte pe care pot sa0i duca de nas foarte usor si pe placul fetei.
La cine nu i-ar placea sa fie alintata...Si in mod special de iubirea mea(mancalar mama)Urasc cand imi zice puisor sau draga oaiii explodez...nu suport aceste cuvinte nu stiu de ce
Salut! Sa fim alintate ne place, dar poreclele sunt acceptate doar daca sunt pufy, kiki, pui, pufishor ...nu umflata, grasanca. Si mie imi plac baietii glumeti. Sper ca te-a ajutat la ceva.
Da.ne place sa fim alintate intr-o oarecare masura
fiecare are gusturile lui. spre exempli mie imi plc ceo glumetzi
depinde ce fel de subinteles
linarkfts întreabă: