Tinerii isteti le vorbesc fetelor in fata, nu ascunsi dupa un calculator sau/si telefon, avand apoi nemultumire ca nu au fost bine intelesi.
Aveeeee! Problema e ca tinerii iubesc comunicarea nonverbala pentru ca nu stiu sa traiasca, nu stiu sa se exprime, nu stiu sa daruiasca stari celor din jurul lor. Sunt "maturi" ca adolescentul de mai sus, dar nu pot sa dea ochi cu cineva de frica sa nu greseasca, sa nu se vada cat de impotenti sunt sa exprime. De emotii nici nu mai spun.
Cred totusi ca tu esti acel rusinos.
In loc sa-i spui face to face, trimiti mesaj.
Nu ai curaj sa spui privind in ochi?
Ea a reactionat normal, nu putea sa stie daca nu e o gluma proasta din partea cuiva, asa ca fa bine si discuta cu ea face to face.
Parca ai dreptate! Dar dupa atata timp si dupa ce i-am si spus ca o plac parca tot mi-e rusine sa incerc sa aflu de la ea ca ma place FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...
Da parca totusi inclin sa cred ca tu deja ai o problema. Faptul ca tu la 14 ani te crezi matur si esti constient de ce esti capabil afla ca nu esti si iti garantez asta. Pentru a fi matur si pentru a raspunde de deciziile tale crede-ma e mult de mers pana a ajunge acolo. Afla ca daca ai calcat gresit sau ai luat-o pe o cale gresita "matur fiind" cam greu iesi din situatia aia, asa ca numai pleca cu premisa asta pentru ca nu esti si nu vei fi matur pana nu iti iei niste suturi in boase pe romaneste. Maturitatea nu vine asa cum crezi tu, faptul ca esti timid deja denota ca nu esti matur, pentru ca ajungi la o varsta in care nu va mai exista rusine cand iti urmaresti scopul in ideea ca vrei sa obtii ceva (indiferent de ce e: o fata, o noua slujba, un salar mai motivant etc.) daca stii ce vrei de la viata. Dar si maturitatea asta a ta adolescentina va trece. Numai bine.
Scuza-ma dar nu temai lauda ca esti matur ca nu esti.Deloc.Un baiat sau un barbat matur se duce direct la ea si o invita in oras.Ce inseamna aia, sa-ti spuna x-y ca-i place de tine? Du-te la ea si spune-i direct.