| Mrrrrr a întrebat:

Pentru inceput:Scz categoria! Deci, am vazut aseara un film pe A1, era despre o tipa care merge in club si se cupleaza cu unu.Mai incolo tatal tipei nu il place pe baiat(pe fata o chema Nicole, iar pe baiat David). Dupa un timp se intampla niste "chestii"(sex si sarutari...)si tatal lui Nicole ii distruge casa lui David(care David locuia cu niste tipi). Inainte de asta David a chemat-o pe Nicole la el dar ea a refuzat, dar dupa s-a dus la David acasa si era o petrecere.Nicole s-a uitat pe geam cum era o tipa(prietena cea mai buna a lui Nicole)iar David a chemat-o sa faca "treburi"cu el, tot acolo s-a sarutat cu aia.Nicole a plecat in lacrimi de acolo.Cum spuneam, dupa ce tatal lui Nicole le-a distrus casa, David le-a zis la rockeri(aia cred eu ca erau)ca el stie cine a facut asta. Tipii(+David)s-au dus la casa lui Nicole si au incercat sa devasteze, dar in final tatal lui Nicole l-a aruncat pe geam pe David si asa s-a sfarsit tot:Familia lui Nicole au facut fata tipilor. SPER CA MA PUTETI AJUTA CU NUMELE FILMULUI.MS ANTICIPAT

Răspuns Câştigător
| daddu a răspuns:

Pana ai scris povestea asta, puteai sa scrii pe google program tv antena1 si data de ieri happy. Invata sa te descurci singura.

4 răspunsuri:
| 666_7474 a răspuns:

L-am vazut si eu, se numeste "Frica" (The Fear).

| bartoLomeu a răspuns:

Frica

| Mrrrrr explică:

Ai dreptate daddu.Cred ca filmul se numeste "Frica"

| gabriela_4689 a răspuns:

Frica se numeste, este un film super tare.Filmu vrea sa spuna de fapt ce se intampla cu viata fetelor bune