Ai gresit, trebuia sa te abtii
"rapandula/ciumpalac care nu e pe aceeasi lungime de unda cu el/ea?"... asta nu inseamna ca ar fi ciumpalaca.
Da' poate ca tu nu esti pe aceeasi lungime de unda cu mine. Ce zici, te fac ciumpalac?
In fine, bravo tie ca esti pretentios, si nu accepti doar asa de "ochiul lumii", sa fi in rand cu ea. Tu stii ce-i mai bine pentru tine... Imi place cum gandesti
Eu nu. Daca nu-ti place, nu-ti place asta e... Pot sa aiba toti, toti prietenii tai prietene si tu nu, daca nu iti place n-o fa. O sa-ti gasesti tu una, NEciumpalaca (adica sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine ), la momentul potrivit
Sebastian, prieteneste iti spun, chiar esti un ciudat.Am inteles ideea, tu vrei sa gasesti printesa visurilor tale, dar daca pana atunci nu incerci ¨rapandulele¨ cum stii care e printesa?
Si in plus ai adus o jignire fetelor, pentru ca nu ai dat exemplu de ¨ciupalace¨si le-ai categorit pe toate care nu sunt pe aceeasi lugime de unda cu tine.
Deci sa inteleg ca toate fetele care le-ai intalnit intr-un an.erau ciumpalace?
Eu, fata fiind te admir sincer si mi se pare normal ceea ce spui. Mai putini ca tine in ziua de azi.
Ai dreptate Sebastian, intr-o zi isi vor da seama (prietenii tai)ca "schimband fetele ca sosetele" -nu este o solutie ideala, mie imi plac genul asta de baieti care judeca ca tine...intr-o zi cu siguranta vei gasi fata potrivita si decat 100 rele mai bine una dar... buna! Nu?
Pana sa ajungi sa ai o prietena ca-lumea, care sa iti fie tie pe plac trebuie sa mai stai si cu o ciumpalaca/rapandula cum spui tu. Dar crede-ma ca nu sunt toate asa...trebuie sa ajungi sa cunosti o persoana ca sa stii de fapt de fel de om e! Dar tu faci ce vrei
Da Mina si experinta o capata la FF? pentru ca vreti baieti priceputi si nu numai... Draga Sebastian in felul acesta (cum a spus si nony) nu o sa-ti gasesti o fata care sa nu fie "ciumpalaca" si poate mai pune laba pe tine o rapandula si atunci sa te tii bine...
Fetelor ce lipsa acuta de orgoliu aveti. Poi baiatu va face rapandule/ciumpalace si voi apreciati treaba asta, nu? Bravooo.
Sa explic altfel. O fata care a intalnit-o cu o zi inainte, in fata lui este o ciumpalacá, dar pentru mine este cea pe care o cautam de o viata. pai cine este el sa-mi faca iubita rapandula? .cu ce drept si dupa a cui judecatá?
Daca nu iti place fata asta e. e alegerea ta nu te lua dupa prietenii tai daca chiar sunt.ar trebui s aiti respecte deciziile
succes
Mmooammaaa deci ai catolagat toate fetele ciumpalace ...deci ia-ti casca de fier ca nu sti cand te intalnesti cu mine...inclusiv pe rebeca mai,, animalule,,(cum zice prietenu'tovarasului:))))))))tu ai vazut cum arata fata aia?)nu iti vine sa megi 500Km pe jos doar ca sa o vezi si sa stai la o cafea cu ea?))))))))). ...deci rectifica repede pana nu se lasa cu o revolta...serios
Nu inteleg cum iti dai tu seama ca toate sunt... rapandule? (ce cuvant!) Tu le-ai etichetat pe toate din start fara a mai da vreo sansa de reabilitare nici uneia. E grav, stii?
Insa ai si tu dreptatea ta, nu e bine sa stai cu cineva doar de gustul prietenilor. Dar daca te vei uita mai atent la fetele din jurul tau vei descoperi ca nu toate sunt asa de superficiale si chiar daca nu te implici intr-o relatie, tot iti va face bine sa ai in preajma o fata. Nu te grabi sa judeci tot ce misca pentru ca in felul asta poti sa ratezi sansa de a cunoaste vreo fata mai deosebita.
Ce vocabular Cand ai inventat cuvintele alea? La asa un vocabular imi si inchipui de ce nu gasesti o printesa ci numai din alea cum ai spus tu.
Dragul meu, exista o cerere corelata cu oferta. Mai pe scurt, nu vei gasi o "high class" daca tu sesizezi numai "rapandulele" si, mai grav, te invarti in cercuri de barbati care frecventeaza numai asa femei! In concluzie, mie una imi pari a fi un pui de muncitoras-tractorist cu pretentii nejustificate de intelectual.
La ce mediu frecventezi, ma intreb de unde stii tu cum arata o femeie normala, ca de high class nu se pune problema; alea te cauta numai sa le aplici gresia si faianta la baie...
Nu ma intelege gresit: ideea de a nu frecventa pe cineva numai de dragul de a o face este una buna. Problema este: ce poti oferi?
Dragul meu, presupun ca ai avut o deceptie si de asta ai tendinta sa bagi toate fetele in aceeasi oala. eu n-am sa te judec, tu stii ce simti si sunt sigura ca atunci cand va aparea fata care sa te scoata din starea asta va fi totul ok. pana atunci, nu mi se pare normal sa umbli cu cineva care nu ti-e pe plac doar de ochii lumii. ti-am zis, tu stii mai bine si tu esti cea mai importanta persoana in toata chestia asta ai grija de tine. te pup. pa!
Tu nu ai gasit chiar nici o fata pe placul tau? Ai avut vre o deceptie in dragoste? Toate fetele pe care le ai intalnit sunt rapandule? Fata cu care vei fi va fi o fericita, daca ai rezistat atata timp fara o relatie, mie nu mi se pare ciudat ceea ce faci tu, nici eu nu as putea sa am un contact sexual fara sentimente, as sta singura ani de zile daca ar fi cazul.Nu esti un ciudat din punctul meu de vedere, trebuie sa cauti mai mult.Succes in viitor
Sunt de apreciat baietii cu o mentalitate ca a ta, dar daca nu incerci nu sti ce se ascunde in spatele unui chip oarecare care nu iti atrage atentia.sti nu aspectul fizic e totul, poate ratezi sansa de a descoperi o persoana cu care te-ai potrivi.Si inca ceva.esti tanar, trebuie sa te distrezi.nu lasa viata sa treaca pe langa tine.
Citind intrebarea ta gandul mi-a zburat la iubitul meu care iti seamana la acest capitol... lui ii zic mereu k e un dulce... tie nu-ti pot zice asta insa ...toata stima...jos palaria in fata unor baieti care inca mai respecta fetele si ceea ce inseamna ele
Nony: imi pare rau ca nu ai inteles "aluzia" mea. posibil sa fi fost ghinionul meu in acest un an de zile, nu am zis ca toate fetele sunt asa... cum sunt... imi pare rau ca trebuie sa te "jignesc" putin insa din cate observ tu esti dupa deviza" PUTE PUTE DA-I CALDUT". prieteneste iti zic si eu... nu ti-am injurat prietena fie ea ciumpalaca sau nu, important e sa fie pe placul tau, sa se potriveasca cu tine din multe p de vedere. daca ea e proasta si tu esti destept si continuati relatie... f bine... e alegerea ta si a ei... dar asta nu inseamna ca eu trebuie sa-ti urmez "calea". succes in viata. aaaa... si vroiam sa mai adaug... cu siguranta dintre o prostituata si o masturbare tu vei alege "scursura" aia de prostituata. oricum. bafta.
ladybirdy: mersi. se pare ca am si sustinatori. ma bucur.
albastrel-alinu stiu: cauta pe wiki... oricum nu ai sanse sa gasesti.) daca spuneam proaste sau gunoaie sareau multe si multi in capu` meu.
mina:cu siguranta si tu si eu... vom face multe lucruri utile in timpul in care am fi putut "savura" o relatie de genu...
plangacioasa: mersi. inca o sustinere. oricati m-ar injura si m-ar critica, nimeni nu ma va schimba... si sti de ce? fiindca iti zic cu toata modestia, ca "ma iubesc" prea mult(asta nu inseamna ca nu voi iubi o fata la fel de mult!).
JustMeFlory: stiu. ai dreptate. insa ma bucur ca pot sa-mi dau seama despre o fata cum este din primele 5 minute de conversatie. binenteles nu-mi voi da seama in alea 5 min ca ea e virgina, insa deageaba va fi daca arata din spate papusa iar din fata matusa, si in plus de asta are si capu` de creta.
auran: stai linistit... am multa experienta... am CUNOSCUT ciumpalace si rapandule mai multe decat seriile de "fata-spate" pe care le-ai facut tu cu prietena ta.(nu am jignit-o).
monyk16: multumesc. nu vrei sa ne intalnim pentru "a le rupe gura" rautaciosilor de genu` nony, auran,? (glumeam binenteles). mersi inca odata pentru apreciere.
darkgirl: corect.
raul364: nu am ce sa rectific.
Dara: crede-ma ca am "rabdare" pana in panzele albe. si nu etichetez direct prin vaz o fata. ceea ce am zis nu inseamna ca pe placul meu va fi doar o fata: printesa, cu bani, super inteligenta. poate sa fie una dragutica, mediu financiar, insa daca ma-nteleg ce minune cu ea, gandim aproape la fel etc... ar fi aproape ideal.
alle: ok. fie cum zici tu. iti urez succes sa-ti gasesti tu un frecator de menta dintr-un catun care mulge vaca, pentru care sa-ti pui in aplicare vocabularul tau "bogat" pe care binenteles ca nu-l contest. apoi iti vei da seama ca a meritat pe deplin efortul tau de a ti forma vocab.
planningmanager: cand intelegi ceea ce am scris iti voi raspunde.
cami: fiecare cu parerea si cu respectul de sine.
gabriela: fiecare se respecta intr-o anumita masura.
Eu cred ca ai dreptate! e foarte greu sa gasesti pe cineva sa fii pe aceiasi lungime de unda! eu am asteptat ceva timp dar s-a meritat! sunt casatorita de un an cu barbatul care este exact cum mi l-am dorit! aroganta de care vorbesti eu o traduc ...respect de sine si chiar fata de celalalt...suntem totusi fiinte rationale.nu?!