anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru Neutrino! am fost la prietenul meu vineri seara,i-am facut laba,am simtit pe mana lichidul preejaculator,apoi mi-a facut vreo doua minute oral dupa care si-a frecat-o pe pasarica mea si abia apoi s-a terminat pe fundul meu.e posibil sa fi ramas? precizez,eram in ultima zi de fertilitate.m-am gandit ca nu prea e posibil,pentru a ramane insarcinata trebuie sa ajunga in vagin sperma,trebuia sa ajunga un anumit numar de spermatozoizi,eu nici macar nu am fost penetrata, sunt virgina

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Oare chiar nu poti intelege ca o sarcina nu se instaleaza decat prin intermediul spermatozoizilor din sperma.In lichidul preejeculator nu exista spermatozoizi.Nu ai fost penetrata deci sperma nu avea cum sa-ti intre in vagin din moment ce esti virgina, este imposibil ca sperma de pe fund sa se scurga intre labii, sa-ti "gaseasca" gaurica din himen, sa se "strecoare miseleste" in vagin. Scenariul este halucinant iar tu ai devenit de-a dreptul paranoica. Te sfatuiesc sa incerci sa gandesti logic.

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Stai linistita, n-ai nimic... big grin

| lplostonyou a răspuns:

Ba da, daca ai stat in pozitia de capra cand el a ejaculat pe fundul tau si pe urma sa prelins pana la gaura de la pasarica si a curs inauntru, atunci gata happy

| alexmarian08 a răspuns:

laughing)) nu ai nimic stai linistita

| NessCaffe1978 a răspuns:

Sansele sunt clar 0.Relaxeaza-te

| LoveSleep a răspuns:

Serios, "păsărică"?

| e1xtz a răspuns:

Esti paranoia rau fatuca.
Dupa ce scapi de obsesia asta cu ramasa gravida de la o laba scuipata pe fund, lasa-te de chestiile astea pana te mariti, ca iti pot afecta mintea pana dai in depresii urate.