Waii, mai mult de 16 ani nu cred ca ai
Personalitatea, felul cum areti si cam atat!
Conteaza si aspectul dar si caracterul.
Doar nu vrem cocalari cu par pe piept si cruce de aur
E normal ca unei fete sa ii placa baietii mai populari.
Dar nici sa nu exagereze si sa fie fitoasa
) Invata sa citesti...baiatul nu se referea la aspectul fizic ci aspectul popularitati, iar in ceea ce te priveste deepinLove conteaza ce intelegi tu prin popular.Cand treci pe coridorul scoli sa spuna fetele "Mama mi se taie se la picioare in jos cand il vad" sau un baiat care sa il stie toti de seama si sfatuitor. Daca tu sa zicem iesi cu un grup de prieteni si acei baieti te iau la misto si e clar ca nu esti seful grupului si fata de care iti place vede asta nu va fi prea incantata sa te vada dominat de grup.Arata ca daca stii sa stai in banca ta cateodata nu inseamna ca nu poti fi exact asa cum vrei, succes
PS: fara rautate Bubuito
"sa zicem iesi cu un grup de prieteni si acei baieti te iau la misto"
1. Atunci nu-ti sunt prieteni daca te iau la misto doar pentru ca existi.
2. Trebuie sa fi disperat sa iesi cu ei.
3. Nu exista un "sef" al grupului.
4. Inseamna ca fata aia este superficiala in draci.
Nu-i nimic, o sa mai cresti.
Esti praf cu spume....esti 0 in tot ce faci inclusiv femei daca asta crezi...shhhh
Mai puta, ce stii tu de femei? De abia iti dau flocii la oo si te dai mare gigolo. De abia ai iesit si tu din clasa a 8-a si esti mare jmecher. Exista un cuvant pentru astia asa jmecheri, cocalar.
Ce minte dezordonata ai!:S.Ce spun eu si ce zici tu..Mai bine taceai, ai iq prea mic pentru comunitatea asta
Shhh...
Mai baiatule.
1:Nu vorbeam cu tine, si nu cred ca am mintea dezordonata
2:Uita-te putin la intrebarea ta penibila, si dupa insulta-ma pe mine in spatele unui calculator, ca fata in fata nu ai avea tupeu
3:Mi-ai calculat mie iq-ul ca sa stii cum e? Crede-ma ca e mult mai mare decat al tau si cu toate astea eu nu te jignesc, si nu am jignit pe nimeni
Puteai sa imi vorbesti frumos, macar asa, ca sa faci si tu o impresie buna pe site-ul asta.
Da,contează.Dacă băiatul e prea popular printre fete aceasta s-ar teme să nu il fure cineva
Normal fetele adora baietii populari -elel au impresia ca daca sunt cu ei sau daca-i au prieteni o sa fie si ele mai cu mot si mai importante. Ceea ce nu inteleg ele e ca daca esti intr-o relatie cu un astfel de baiat poti oricand fi inselata si folosita. FUNDA?:-D?
"Popularitate" Ce **** este asta si ce naiba inseamna? Si mai ales, carui om normal ii pasa de ea?
Am dat si eu de-un din asta' populat, dar a dat dovada de atata aroganta si mandrie, incat...nici acum nu-mi explic cum am putut fi atrasa de el!
Iti dai seama ca fiecare are gusturile lui.Degeaba-ti spun ca pentru mine nu conteaza popularitatea pe care o are, ci conteaza sa fie NORMAL , modest, inteligent, sa aiba simtul umorului.
Deci, depinde de fiecare. Dar o fata normala, care stie ce vrea, nu cred ca se uita dupa gradul de popularitate.
Nu,daca e popular e si cur*ar, deoarece fetele roiesc in jurul lui.
E de ajuns ca sa aiba multi prieteni, sa nu fie pampalau, sa nu stea toata ziua inchis in casa pe facebook.
Daca e popular, cand fetele vad ca e "intr-o relatie" o sa sara pe el, o sa ii devina "cele mai bine prietene", o sa se inteleaga cu ele mai bine decat cu tine, iubita lui, de aici incep certurile. si despartirea care o sa doara FOARTE tare daca tu ai tinut la el. mai ales cand il vezi cu una din acele fete.
Iti spun din proprie experienta.
Noua fetele ne plac baietii populari,cunoscuti, sa fie baieti rai! mie de exemplu nu ma atrag baietii cuminti, timizi, adica poate sa fie si invatat si frumos, dar mai bine sa fie de ala rau hah...fii baiat rauD
Poate fi rau si popular, vrei sa il bagi tu in pat pe el sau invers? Conteaza ce spui...cum spui si dupa cum arati si restul, o fata nu sta cu un baiat doar ca sa nu fie singura ea se gandeste daca are ceva de castigat de exemplu
Stau cu el pentru ca e salvatorul meu in ceea ce inseamna plictiseala si ma simt bine...
ionuttemeri întreabă:
anonim_4396 întreabă: