| AdrianBica a întrebat:

Pentru o persoana care nu crede in dragoste care este apogeul unei relatii? Doar sarut si sex? Un fel de friend with benefits?

12 răspunsuri:
| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Nu! O relatie pur platonica ce se bazeaza pe logica si ratiune nu pe sentimente si emotii!

| Ichnat a răspuns:

Cam asa... Dar daca stii sa manuiesti persoana va crede si in dragoste happy

| Xenya a răspuns (pentru Ichnat):

Este foarte greu sa manuiesti o persoana! happy

| Ichnat a răspuns (pentru Xenya):

Totul este greu... totusi facem lucrurile grele ca ne place sau nutongue

Nu cred ca ai inteles bine cuvatul "manuiesti" big grin, eu ma referam ca daca esti cu adevarat indragostita/indragostit de o persoana care nu crede in dragoste poti sa-l faci pe acel om sa inteleaga ce e iubirea tongue

Scuzaaaa exprimareaaaa! big grin Sunt cu capuuul in noriiii azi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O relatie cu beneficii, nu este aceeasi cu una romantica. In aia nu se investeste sentimente si prea mult timp, de la bun inceput, nici-un partener nu ar trebui sa aiba vreo pretentie de genul ala.
Daca nu exista dragoste intr-o relatie romantica, atunci traiesc doar o minciuna. Vrei sex, apelezi la un fock buddy. Nu crede in dragoste, ramane la fock buddy-ul sau.

| Ichnat a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Exista o relatie cu adevarat de dragoste formata pe logica si ratiune? Dragostea inseamna emotii si sentimente, cum poate fi dragostea logica? big grin

Ceea ce spui tu este ilogic! Cel care nu crede in dragoste trebuie sa se indragosteasa de cineva pentru a intelege ce este dragostea, ce sunt sentimentele! Intelegi care este logica cuvintelor mele? happy
P.S NU poti sa faci pe cineva sa creada in iubire pana nu simte pe pielea lui! tongue

Orice e posibil, doar sa stii cum se face orice happy aici nu ma poti contesta tongue!

P.S. Sti de cant timp caut pe cineva cu care sa ma contrazic? big grin

Depinde ce inseamna orice tongue
O sa stiu doar daca imi spui... laughing

Orice e totul tongue

Am umplut cu raspunsuri intrebarea asta laughing

Si totul ce inseamna? Acum sunt 11 laughing raspunsuri laughing

Sti cum se zice... nu esti cam mica ca sa pui atatea intrebari?! tongue