| Anonim69 a întrebat:

Pentru tinereii astia dar si pentru persoanele care sunt mai "coapte" la minte, am o intrebare: V-ati gandit vreo data ca e inutil sa iubesti, fie ca e vorba de iubire adolescentina sau de iubire mai serioasa?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Inutil?
Nu. Este o împlinire sufletească.
Pa, pa.

| doinitza12 a răspuns:

Da deseori, orce ai face mereu se isca certuri. din urma dragostei numai suferinta si lacrimi...nu are rost sa iubesti

| saymoon a răspuns:

Iubirea e una din partile frumoase ale vietii, e data de la Dumnezeu, si e minunat sa iubesti.
Dar nu totul... nu o consider ca pe o necesitate fara de care nu as putea trai. Daca ar fi dupa mine, iubirea ar fi inutila - m as descurca si fara asa zisul "suflet pereche", doar ca uneori noi nu putem controla tot, putem sa ne contralam corpul, mintea dar nu si sufletul. Iar daca acesta iti porunceste sa iubesti, ei bine atunci nu prea mai ai incotro.
Iubirea adolescentina e frumoasa, nu ai griji pe cap si te poti bucura de ea.Nu ai familie, nu ti plang copii, te ai in grija doar pe tine si atunci cand te simti lipsit de orice grija, ai o preocupare- sa iubesti( in afara de preocuparea cu scoala).
Iubirea e un sentiment clasificat ca fiind unul dintre cele mai frumoase, doar ca de multe ori apare, pe langa, si suferinta.
Asta e doar parerea mea.
Numai bine.

| Anonim69 explică:

@Biuka : Sunt total de acord cu tine! Exact asa gandesc si eu>big grin

| Anonim69 explică:

@Спинесхиверс : lasa ca nu a murit nimeni pentru o gresealahappy, merci, ai dreptate>:d

| Leocerba a răspuns:

Inutil vs Util... te adresezi unor roboti?
eh, da` parca facem numai lucruri utile?
eh, da` parca facem numai ceea ce vrem cu adevarat?

| Angelsergiuboy a răspuns:

Daca iubesti cu adevarat nu ti se pare iubire

daca e din plictiseala normal n-are nici o valoare

| Gizăz a răspuns:

OK, încep prin a puncta faptul că „vreodată" se scrie legat și nici măcar vreo nu se mai scrie cu cratimă.
Vreau să specific faptul că e o diferență între iubire și atracție fizică sau chiar emoțională și asta nu ține de vârstă. Vârsta influențează doar modul în care abordezi situațiile create.
Inițial apare atracția fizică și pe baza ei oamenii încep să-si construiască și un ideal emoțional într-un mod aproape instinctiv; Multe relații d-asta și eșuează: partenerii constată că persoana imaginată de ei de fapt nu există. Senzația aia de îndrăgosteală de la început nu e iubire; iubirea apare după niște luni bune în care ajungi să cunoști persoana de lângă tine. E inutil să iubești? Nu! Nu e inutil nici să fii doar îndrăgostit... te învață măcar și poate să apară și iubirea. Oricât ai fii de dezamăgit... trece mereu.
Iubirea se câștigă în timp prin fapte! Mereu fapte, nu cerșeală de sentimente.

Răspuns utilizator avertizat
| Biuka a răspuns:

Asa cred si euwinking. Poate ca am doar 14 ani. Poate sunt doar o pustoaica care probabil nu poate concepe chestii de genul asta. Dar. sincer. relatiile nu ma atrag deloc. Si nici nu sunt genu`l de tocilara care sta doar pe carte si asculta de mamica. eu pur si simplu sunt altfel. Imi imaginez ca pana si pana la urma tot ma voi marita si voi avea un copil. si toate alea dar pana atunci cred ca mai este timp sa inteleg si eu sensul chestiei asteia thinking O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU m-am gândit niciodată că este inutil să iubesc şi nici nu vreau să mă gândesc. Dacă nu iubim din interesul să fim iubiţi, atunci DE CE mai existam pe-acest pămân?! Ca să ne amăgim cu lumea-n care trăim, ca să ne îngropăm în lacrimi, să ne sape alţii mormântul?! Categoric NU! happy
O seară faină în continuare!