LA inceput am crezut ca este vreo melodie, insa, mi-am dat seama ca versurile trebuie sa iti apartina. In cele din urma nu pot sa iti spun decat " 3 de Da, mergi mai departe"! Sper sa ai un viitor pe baza versurilor daca iti doresti, caci meriti pe deplin asta, stii cum sa arati adevarul in niste versuri pentru care pana si mari rapperi te-ar invidia ca ai gandit sa le scrii! Bravo!
Superbă pozie.Mi-a ajuns la suflet.Cu siguranţă, vor fi mulţi care se vor regăsi în versurile tale.
Foarte frumoasa si da observ ca este pentru persoanele orbite de dragoste, poate fi adevarat! Poate li se va deschide ochii intr-o buna zi :XApreciem versurile tale, sunt foarte realiste.
Da iubirea e ceva care e folosit ca act de aparare cand una vrea bani ii zice la tip ca il iubeste se preface ca plange, etc. Eu iti spun un lucru (tot mai bine e la suferinta) de ce? Pentru ca ai tot timpul disponibil nu te inseala nimeni dar chiar sufletul se simte abandonat e mult mai bine decat sa afle ca e tradat.
Va multumesc din suflet, ma bucur din tot sufletul ca apreciati randurile astea simple.incerc sa transcriu pe foaie bucati sau mai bine scene din viata noastra! puse cap la cap sa formeze o poveste despre viata oricarei persoane de langa noi sau chiar a noastra!
Mutumesc AtatDeSimpla, ma bucur ca am reusit sa iti smulg un sentiment cu versurile mele
Multumes mult tare de tot Ascovit, esti prea generoasa cu mine, nu merit chiar atatea laude.ma multumesc doar cu faptul ca va plac versurile mele, ma simt excelent, imi dati curaj sa scriu tot mai mult si ambitia sa creez versuri si mai frumoase:*
Mai, dar cine esti?) Am mai citit o poezie si imi place foarte mult modul de gandire si felul in care te exprimi. As vrea sa-mi fi amic!
Mutubal întreabă: