Eu unul asta sta cu o persoana chiar daca ar fi sa zicem urata, daca ea pe dinauntru este cum imi place as putea fi fericit toata viata mea fara sa imi pese aspectu.Asa is eu pun acent pe ce e inauntru pe suflet fiecaruia
Sall. Legat de intrebarea ta, este exact ca si la voi. De cele mai multe ori, ai de castigat mai mult cu aspectul fizic. Iar ca si importanta, cred ca este sanatatea. Pa!
Pentru mine conteaza amandoua 70 30.Mai mult aspectul pentru ca fara aspect nu agati nicio gagica si fara ce e inauntru nu va completati reciproc.Dar in prima faza aspectul pentru ca generatia mea pune PUNCT pe aspect nu pe ce e inauntru.
Ambele. prima data aspectul conteaza mai ales atunci cand intalnesti o persoana pentru prima data... insa apoi daca nu va potrivitzi la interior. nu va merge nimic...
Pentru inceput un baiat se v-a uita la fizic si daca o iei numai dupa fizic dar fata nu e in regula in interior la un momentdat te saturi chiar daca e bomba si o lasi trebuie macar sa fie ceva bun si inauntrul ei daca nu e relatia nu v-a tine la nesfarsit