Toti gresim, e o meneste!
Nimeni nu e perfect asa ca trebuie sa invatam sa iertam/sa trecem cu vederea unele scapari ale partenerului caci altfel nimeni nu ar avea o relatie mai lunga de o saptamana, sa zicem!
E imposibil sa nu apara discrepante, certuri, tachinari, gelozii, frustrari...asa suntem facuti!
Daca te iubeste, micile greseli n-ar trebui sa te debusoleze in asa fel incat sa te indoiesti de el!
Dragostea e un sentiment pe cand temperamentul si compotamentul fiecaruia sunt altele! Fa diferente intre ele!
Se mai intampla uneori sa o dai si in bara. Nu e vorba ca vrei neaparat sa faci rau. Uneori o buna intentie se transforma in dezastru. Depinde insa de partener. Daca stiu ca o fata ma iubeste cu adevarat i-as ierta unele greseli minore insa m-as asigura ca stie parerea mea despre ele si ar incerca sa nu le mai repete. Unei fete pentru care nu simt nimic nu i-as ierta o greseala decat daca nu vreau o relatie serioasa si cu ea e ceva de moment. Depinde mult de partener. Daca te iubeste cu adevarat poti ierta. Daca e doar o relatie pasagera e mai greu si nu o faci decat daca stii ca oricum se va termina curand.
Depinde cat de grav sunt acele lucruri. Dar daca zici ca te iubeste si iti arata asta, atunci de ce mai intrebi? Poate ca asa este felul lui de a fi si asa ti-o arata el. Daca da in tine sau ceva de genu, atunci nu te iubeste ci te considera doar propietatea lui. daca vrei, da-mi un mesaj si fii mai explicita pentru ca nu dai foarte multe detalii care sa ne faca sa intelegem. Pup
Intr-o relatie nu sunt intotdeauna momente cum am vrea noi sa fie(roz). nimeni nu e perfect si nu avem cum sa schimbam acest lucru. poate ca si noi facem lucruri care pe ei ii deranjeaza si invers, orice om este supus greselii! Pentru fiecare dintre noi conteaza faptele bune cel mai mult intr-o relatie, nicidecum cele rele
In primul rand daca m-ar iubi n-ar face acele anumite lucruri. Sti, e importanta intr-o relatie si seriozitatea si increderea.Deci daca te iubeste, ar trebui sa inteleaga sa numai existe indoiala intre voi. O solutie ar fi sa discutati deschis despre chestiile astea. Poy fara comunicare cum ai vrea sa nu faca lucrurile acelea? Adica daca tu te gandesti ca nu m-o sunat o data n-o raspuns nu mi-o zis unde-o fost.astea sunt lururi minore.Fiecare problema are o rezolvare. fa si tu cum crezi de cuviinta. Daca gresesti si spui ceva prost.asta e de la capat. Dar daca reuseste discutia si lucrurile se schimba cat de cat asta e cheia.Deci in primul rand fara indoiala fata de el. dupa ce discutati logic. daca si-a dat cuvantul si nu-l respecta.asta e altceva aici trebuie sa pui PUNCT.cam atat
by3:X sa ne mai dai detalii cu lucrurile acelea daca vrei:*
Nu uita sa-i pui intrebarea aia specific feminina, cu o voce pitigaiata:
- De ce? De ce? De ce? De ce?