| Meow7654678 a întrebat:

Pentru voi ce e mai important: Mama si tatal sau persoana iubita?

18 răspunsuri:
| MisFit20 a răspuns:

Mama si persoana iubita.

| Qwertyuiopffs a răspuns:

Buna! Pe fiecare ii iubesti intr-un mod diferit. Nu poti sa compari iubirea de mama si tata, care te-au crescut, ti-au oferit tot ce aveau ei mai bun cu iubirea prietenei/prietenului... Familia tot familie ramane, indiferent ce s-ar intampla:* Atat familia, cat si pesoana iubita sunt importanti, insa fiecare are un loc special in inima, nu e nevoie sa alegihappy Pupici:*:*

| simina96 a răspuns:

Buna! Eu aleg parintii, deoarece cu ei am crescut, ei m-au educat, ei au avut grija sa nu imi lipseasca nimic si tot ei m-au sprijinit intotdeauna si mi-au oferit iubire neconditionata.Persoana iubita este pe locul 2.

| Crucified a răspuns:

Părinţii. straight face

| LeontinAndrei a răspuns:

Depinde despre ce este vorba si depinde si ce fel de persoana esti tu, cat si de relatia ta cu parintii tai.

Pentru mine importanta este familia, ca un tot unitar. Asta inseamna ca atat parintii cat si iubita (daca este dragoste adevarata) au aceeasi valoare.

Dupa cum ai pus problema, presupun ca parintii tai nu sunt de acord cu prietena ta si ceri pareri pentru a vedea ce ar trebui sa faci. Gresesc?

| mgtow a răspuns:

Pt mine mai important e sa fiu bun cu cine merita pentru ca si parintii mai sar masura si nu poti sa fi chiar asa bland cu ei. Persoana iubita de unde ca nu exista.

| LadyMelian a răspuns:

Nu pot sa-i aleg pe toti trei? Pentru mine familia este cea mai importanta.Si pentru mine din familie fac parte mama, tata, sotul (si copilul). Sunt persoane dragi la care nu am cum sa renunt.

| varcolaccc a răspuns:

Nu prea poti face o comparație... Dar daca ar fi sa aleg : mama si tata.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Iubi buby te paraseste cand dai de greu, mami si tati in schimb sunt alaturi mereu

| mona a răspuns:

Parintii

| Wehrmacht a răspuns:

Cred ca persoana iubita.Nu o ardeti cu "parintii sunt cei mai importanti".
Mi se par niste cretinitati alea..."persoana iubita te paraseste la greu iar parintii nu".

| neutrino a răspuns:

Parintii sunt si vor ramane divini.

| Danysan a răspuns:

Toti=All Of Them!

| CoquineNoire a răspuns:

Pentru mine e mai importanta cealalta Sfanta Treime, si anume Tatal, Fiul si Duhul Sfant!

| OoBunnyoO a răspuns:

Depinde de varsta. In copilarie mama si tatal, la maturitate persoana iubita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca nu exista nicio persoana iubita ales parintii.

| SpawNury a răspuns:

Scuze ca zic asta, dar cam stupida intrebarea. In Romania nu prea exista "iubire", toata lumea e cu gandul la prostii. Desi credem ca iubim, uitam in cateva zile dupa despartire, si eu nu prea pot sa numesc asta iubire. Sigur ca parintii vor fi MEREU pe primul loc pentru mine, chiar daca m-ar chinui, chiar daca m-ar bate, chiar daca mi-ar face mult rau, tot ei vor fi pe primul loc. N-ai cum sa intorci spatele persoanelor care TI-AU DAT VIATA. Este trist sa compari iubirea pentru parinti cu o iubire falsa care se rezuma la sex. O zi buna sa ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde, daca ti-ai format familia ta normal ca incepi sa iti imparti necazurile si bucuriile cu sotia ta, dar nu trebuiesc uitati nici parintii...chiar daca nu-i mai avem