Sunt una şi acelaşi lucru.
Unuii mor de ruşine să spună sex, astfel că dacă îi spun dragoste, au impresia că schimbă cu ceva contextul.
Ok! cred ca ai raspuns singura: numele spune totul! sex/dragoste! dar uite: nu e mai frumos si mai ok asa: pastreaza sexul pentru placeri si pentru "romantism" cine romantice... etc... muzica la lummina lumanarii, adica na sexul trebuie sa fie sex iar dragostea dragoste! adica eu unu apreciez un moment placut de romantism cu prietena mea, dar la fel de mult apreciez si o partida buna de sex!
Dupa parea mea dragostea este mai presus decat sexul. Dragoste faci cu persoana iubita si aman2 doriti sa faceti ca acel moment sa fie perfect.Sexul e o necesitate a corpului si nu include romantism ci doar actul sexual.
Dragostea este ceva divin mai presus de sex care este doar o necesitate pentru unii dragostea este ceva care nu se poate fece la comanda, desigur ce este romantic
Sexu nu are nici o legatura cu romantismu sexu este o necesitate a corpului iar dragostea este ceva frumos care se intampla intre 2 persoane de preferinta ar fi romantic sa faceti si dragoste si sex cu muzica romantica o lumina difuza ar fi. super succes!
Mie mi se pare dragostea deoarece o faci cu persoana iubita si vine imprevizibili, pentru ca o iubesti si vreti amandoi sa fie cat mai minunati si de neuitat. Toata atmosfera si tot detaliile sunt frumoase
Sex salbatic pe covor meama:X depinde de pozitie, si cum oferi... intelegi no?
Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii întreabă: