daca ai spune cuiva ``iubim diferit``e fals. iubirea e un sentiment unic,din care face parte senzatia de fluturasi in burtica,emotii,zambete,saruturi,tinut in brate, pentru ca e normal, dar nu e numai atat.pentru ca astea la un moment dat s-ar putea sa treaca si sa zici ``aa monotonie.m-am plictisit, schimb macazu``.
Iubesti pe cineva...adori totul la persoana aia,o adori asa cum e,adori vocea,te linisteste,te face sa te simti bine,te face sa razi,ii aodir defectele,nu te deranjeaza asa incat sa o schimbi, ai curaj sa spui ``orice ai face eu te iubesc, oricum ai fi te iubesc``.
uiti de tot.de orgoliu,de ranchiuna,nu-ti permiti sentimentele astea,ca nu mai au loc.
simti durerea ei/lui ca si cum ar fi a ta,nu suporti sa il/o vezi trist/a,si tot asa.
iubirea de fapt e sentiment, suflet, sinceritate.toti o facem la fel cand iubim, iar restul...nu e iubire.e pasiune,dorinta,placere, fericire, amestecatedar totul pentru tine de fapt.
Sa ne acceptam asa cum suntem, si sa nu mai existe "eu" ci "noi", respectul, intelegere, iubire.
Iubirea e senzatia ca esti in al noua-lea cer, ai fluturi in stomac, te pierzi in ochii lui/ei, nu iti poti lua ochii de pe el/ea, ai o dorinta constatanta de a fii cu el/ea... intr-un cuvant nu iti poti lua gandul de la el/ea
Iubirea adevarata este cand partenerul este cel mai bun(a) prieten(a) a ta, va puteti impartasi secretele, problemele le rezolvati impreuna, va intelegeti, va respectati va ajutati, si simtiti ca nu ati fi un nimeni fara persoana respectiva
Ceva care nu este necesar, eu nu traiesc pentru a iubi ci traiesc pentru ca trebuie sa imi duc viata pana la capat.
Respect, incredere intelegere... unde nu exista asa ceva nu prea se poate duce la bun sfarsit o relatie.
Bananacantareata87 întreabă: