Sunt sigura ca nu toti sunt obsedati sexual, asa cum oamenilor le place sa isi satisfaca placerile practic aici se insista pe partea ca toti suntem niste obsedati.
Eu ma refer doar la cei care intr-adevar sunt, partea de oameni care au mai multe obiceiuri de acest gen decat altii.
Pe scurt: nu ii suport!
Adica sa se uite la mine ca la o posibila atractie pe plan sexual, ca la un obiect cu care sa isi satisfaca nevoile, treaba de animale!
Depinde ce intelegi prin obsedat sexual!
Daca ai inclinatii si apucaturi ciudate, fetisuri iesite din comun etc, atunci nu este ok.
Daca te gandesti la sex, este normal (nu esti obsedat) si daca gasesti o partenera care sa te accepte, nu vad problema! nu-i treaba mea.
Excelent raspuns! Merita fundita!
Exact cum au fost si cei de la Real Madrid... "Con la Decima!" Daca nu aveau acel car cu noroc, trebuia sa mai asteptati... cel putin un an!
Sper sa intelegi ca a fost un raspuns plin de umor; eu nu am o echipa de fotbal preferata, insa mi-a placut Atletico Madrid anul asta!
Pana la urma toti sunt obsedati sexuali, depinde doar daca stiu sa ascunda asta sau o arata, sincer prefer unu sincer care zice din prima daca vrea., intelegi tu )
anonim_4396 întreabă: