Niciuna nu realizeaza,fii sigur!
Toate sunt convinse ca ele stiu mai bine decat o lume intreaga,ca sa se trezeasca peste cativa ani ca sunt nefericite, bolnave si "neintelese"!
Si, cand vor vedea ca fostele lor prietene si colege(fete cuminti) sunt fericite si zambitoare, multumite de viata lor, se vor intreba oare ele de ce n-au avut asa "noroc"?!?
Tocmai pentru ca initial au considerat ca "ele stiu mai bine"!
Si viata le va demonstra exact contrariul!
Din nefericire...
Cam cate din fetele ( un procent aproximativ ) care fac acest pas, o sa aiba o viata nefericita si plina de remuscari sau totul se uita cu trecerea anilor.
Ma intreb pentru ca am observat cand eram la liceu ca la unele fete nici nu le pasa cu toate ca ele erau "folosite".
O mare parte din vina o au parintii (suntem o tara cu nivel scazut de educatie) chiar am vazut cazuri si auzit in care parintilor li se parea cat decat normal ca fetele lor umbla aiurea, iar la tara la mine parintii isi lasa copii de 14 15 16 ani sa umble noaptea tarziu prin sat.
O alta cauza ar fi televiziunea, internetul care induce lumea in eroare promovand nonvalorile in diverse emisiuni de prost gust.
Trecerea anilor este exact momentul lor de trezire, tarziu ajung sa inteleaga ca si-au aruncat viata de bunavoie...
Frumusetea e perisabila, prostia nu.
In Grecia?
Exact ca in Romania si in intreaga lume civilizata.
Trecand peste falsa pudoare si ipocrizia morala, exista principii si reguli care odata incalcate iti pot distruge viata!
La propriu.
Da,dar intrebi un user pe care-l cheama "greece" si acest "acolo cum e"poate fi interpretat oricum!
Asa ca,sau pui intrebarea pe site,sau cauti pe Google,din moment ce subiectul te zgandare atat de mult.
Sau faci o plimbare in Japonia!
Teoretic, imi sunt cunoscute obiceiurile japoneze despre sex, ei accepta tot ceea ce face placere omului, indiferent de varsta.
Si nu sunt de acord, pentru ca exista o scala gradata a sentimentelor umane si a drumului fiecaruia pana acolo, graba si initierile precoce nu duc la nimic bun.
Parerea mea.
Depinde ce intelegi prin mai devreme. O varsta ideala ar fi undeva dupa 16 ani. Cred oricum ca toata problema apare din lipsa informatiilor privind sexul si sarcina si lipsa maturitatii emotionale, nu a actului in sine.