În cele mai multe cazuri. Nu numai pentru băieti, valabil si pentru fete. De-fi-ni-tiv!
Ei lasă, lucrurile astea te vor face puternică in viitor, e o vorba frumoasă care spune:
" Devine cu adevarat puternic cel ce nu mai are nimic de pierdut".
Viața continuă oricum, te vei inconjura de alte lucruri frumoase și vei uita.
Doar n-o să suferi pentru unul care nu te-a stiut păstra.
Nu.
Pauza este acea perioada in care apare rutina si vrei sa o indepartezi. Astfel ai nevoie de o pauza in care stai singur/singura si iti pui toate gandurile in ordine, urmand sa reiei relatie dupa cateva zile sau saptamani!
Funda?
Depinde cat interes mi-ar crea fata respectiva. Dar in genere, da, e despartire.
Depinde de situatie daca ma insala o data e nu e despartire inca o data e da, sau nu ne intelegem
Da, pentru ei in cele mai multe cazuri inseamna despartire.
Bineinteles, la fel si la noi, fetele.
Pentru unii da, pentru unii nu.
De exemplu iubitul meu, in aproape 2 ani de relatie, mi-a zis o singura data sa luam o pauza, i-am zis ok, am devenit mai rece etc.Pot sa spun ca aceasta "pauza" nu a durat nici macar o zi, ci doar cateva ore in care imi vorbea cu amico. Dupa orele astea, a venit el la mine si mi-a zis ca ma iubeste si nu s-ar desparti nicidoata de mine.
Deci totul depinde de situatie, daca cele doua persoane se iubesc cu adevarat, cu siguranta o pauza nu inseamna despartire dar in cazul in care nu se mai iubesc, da, o pauza inseamna despartire.
Noi de ieri am luat,, pauza" dar nu am mai vorbit...
Cand auzi de la o fata ca vrea sa luati pauza, trebuie sa ii carpesti 2 palme peste bot
anonim_4396 întreabă: