Se elibereaza si fara reteta, eu l-am luat de la o farmacie din centrul orasului meu. Dar eu am fost mai incantata de Akne-Syt by Ivatherm. Am avut rezultate vizibile in 3 zile ( mi-a trecut cosu, ditamai cosu in piele ). Si costa doar 40-50 lei. Tot in farmaci se gaseste. Dar e p-entru acnee severa, poate de asta mi s-a format coaja la cos de la prima aplicare ( peste noapte ) si tot asa pana am ramas fara cos.
Cerei parerea farmacistei, ce ar fi mai indicat pentru problema ta.
Eu as alege Ivatherm pentru ca are rezultate mai rapide, cu Zynerit astepti ceva saptamani pana sa se vada. Si daca iti iei Zineryt trebuie sa ai si o crema foarte hidratanta si un exfoliant pentru ca usuca foarte tare tenul si faci niste cojite. Asta din experienta mea.
Mergi la dermatolog intai. Exista persoane care fac reactii alergice urate la acest medicament si te alegi cu alte minuni.
Se eliberează şi fără reţetă (cel mult eşti întrebat dacă l-ai mai folosit) şi îl găseşti aproape la orice farmacie, însă cel mai bine ar fi să consulţi un dermatolog înainte (este în interesul tău).
Succes.